Hem işverene hem işçiye vaadler

CHP Milletvekili Tufan Köse, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Organize Sanayi Bölgesi'nde hem işadamlarına hem de işçilere partisinin vaadlerini sıraladı

19 Haziran 2018 Salı 17:28
Hem işverene hem işçiye vaadler

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tufan Köse, Milletvekili adayı Gürsel Yıldırım ve CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve parti yöneticileri seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’nde firma ziyaretlerinde bulundu. CHP’liler, Çorum iş dünyasının sorun ve taleplerini dinlediler, işçilerle birlikte yemek yediler.

CHP Milletvekilleri Tufan Köse, 24 Haziran seçimlerinden sonra CHP iktidarında iş dünyası ve iş adamlarının sorunlarını çözeceklerini, üretimin önünü açacaklarını, iş adamlarını ağır vergi ve SSK yükünden kurtaracaklarını vaad etti. Köse, üreten ekonomi için geniş kapsamlı teşvik yatırımlarını kısa vadeli eylem planına alarak üretimde ileri teknoloji sanayi hamlelerini biran önce hayata geçirecekleri sözünü verdi.

Daha sonra çalışan işçilerle sohbet eden CHP Milletvekili adayları Köse ve Yıldırım, işçilerin sorunlarını dinleyerek seçim vaatlerinden bahsettiler. Asgari ücretin en az 2200 TL olacağını ve özlük haklarını insan onuruna yakışır bir hale getireceklerini taahhüt ettiler. Öğlen yemeğini işçilerle birlikte samimi bir ortamda sohbet ederek yiyen CHP heyeti, gördükleri ilgi ve alakadan çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

CHP Milletvekili adayları Gürsel Yıldırım ve Mehmet Tahtasız ile parti yöneticileri Albayrak Caddesi, Zafer Çarşısı esnafı, Mimar Sinan Mahallesi, Huzurevi ile  park ve kıraathaneleri ziyaret ettiler.

Son Güncelleme: 19.06.2018 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165