Hemşehrimizden dikkat çeken paylaşım

AK Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Murat Alparslan'ın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

09 Mayıs 2018 Çarşamba 09:36
Hemşehrimizden dikkat çeken paylaşım

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na (İBB) da, AK Parti Genel Başkanlığı'na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı'na da milletim getirdi. Onlar "Tamam' derse, kenara çekiliriz" sözleri sosyal medyayı hareketlendirdi.

Erdoğan’ın sözlerine karşılık muhalefetin ‘Tamam’ twitleri paylaşmasına cevap gecikmedi.

24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Başkan Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyenler ve partililer muhalefete ‘Devam’ diyerek karşılık verdiler.

AK Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Murat Alparslan da, Twitter paylaşımında dikkat çeken bir görselle ‘DEVAM’ı 24 Haziran’da…’ mesajı verdi.

Söz konusu görselde Erdoğan’ın siyasete gençlik kolları başkanı olarak başladığı, sırasıyla İstanbul İl Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı seçildiği hatırlatılarak, ‘Devamı 24 Haziran’da…’ cümlesiyle Başkan seçileceği mesajı verilerek noktalandı.

Son Güncelleme: 10.05.2018 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Gün 2018-05-09 11:15:34

Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah hayırlı ömür versin ve bu milletin başından eksik etmesin. O, sadece bizim değil, Dünyadaki tüm mazlumların, kimsesizlerin ümididir.

banner165