Her an seçime hazırız

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Anitta’da düzenledikleri Danışma Meclis Toplantısı’nda parti teşkilatlarının tüm seçim hazırlıklarını tamamladığını, her an seçime hazır olduklarını söyledi.

28 Temmuz 2013 Pazar 18:32
 Her an seçime hazırız

Anitta Otel’de düzenlenen toplantıya Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve partililer katıldı.

Rumi Bekiroğlu, İdris Kesgin ve Ünal Nalçacı’nın oluşturduğu divan heyeti tarafından yönetilen toplantının açılış konuşmasını yapan Mustafa Köse, gündeme ilişkin değerlendirmelerin yanısıra, seçim çalışmaları ve gelinen nokta hakkında da partililerini bilgilendirdi.

Yaptıkları işin sadece gönül hizmeti olduğunu bildiren Mustafa Köse, çalışmalarının emek ve gayret ürünü olduğuna işaret etti. Göreve geldiklerinde daha yaygın ve dinamik teşkilat olacaklarının sözünü verdiklerini ve bu sözü de yerine getirdiklerini belirten Köse, “Sözde değil, özde çalışmalar yapıyoruz. Üye çalışmalarımızı oturduğumuz yerden ve bilgisayar başında yapmıyoruz. Halkımızla bir araya gelerek üye çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Köse, konuşmasına şöyle devam etti; “Ramazan ayında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte bu bereketi hep birlikte görüyoruz. 30 noktada mahalle toplantıları yaptık. Çalışmalar emek ve gayret ürünüdür. Sadece gönül hizmeti yapıyoruz. Merkez ilçede her dört seçmenden birini üye yaptık yapmaya devam ediyoruz. Görüşerek konuşarak AK Parti’nin misyonunu tanıtarak AK Parti ailesine katıyoruz. Göreve geldiğimizde daha yaygın ve dinamik teşkilat olacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Durmak yok yola devam. İl binasından yönetilen teşkilat olmaktan çıktık. Bölge ve mahalle teşkilatlarımızın yöneticileri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ülkemizde yapılan protestoların sebebini hepimiz biliyoruz. Gezi Parkı diye AK Parti’nin önünü bu milletin önünün kesmeye çalıştılar. Çözüm süreci ve anayasa süreci içerisindeyken milletin gündeminden bunlar çıkarılmaya çalışıldı. Fakat yapamadılar millete tosladılar. Bu teşkilat yarın seçim olsa seçime hazır. Kimseye sırtını dayamadan davasına inananlarla seçime hazırız.”





Son Güncelleme: 28.07.2013 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165