Herkes haddini bilecek

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, NATO'yu kınadı

18 Kasım 2017 Cumartesi 13:34
Herkes haddini bilecek

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Norveç'te NATO tatbikatında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isimlerinin hedef gösterilmesine tepki gösterdi.

Ateş, yaptığı açıklamada, "Böyle, müttefiklik ruhuna uymayan, sorumsuz ve provokatif davranışları en sert şekilde kınıyorum. Bunu yapanların DAEŞ, El Kaide ve El Nusra gibi terör örgütlerinden bir farkı yok.
Bizim simgelerimize dönük her çirkin saldırı ve yaklaşıma tepki veririz. Umuyorum ki bu işi kim ve kimlerin yaptırdığı da açığa çıkar ve gerekli cezaları da alırlar. Bir özürle geçiştirilemez Atatürk'e, bayrağımıza ve peygamber efendimize dönük zaman zaman vuku bulan bu alçak saldırılar, yapanları daha da küçük duruma düşürür. Sayın Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafının hedef alınması da asla kabul edemeyeceğimiz çirkin bir davranıştır. Herkes haddini bilmelidir, 80 milyon hepimiz biriz, Türkiye’yiz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165