Hızlı tren ve ÇAM tamam

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Çorum’da yoğun bir katılımla seçim mitingi düzenledi.

20 Mayıs 2015 Çarşamba 17:16
 Hızlı tren ve ÇAM tamam


AK Parti Genel Başkanı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Çorum’da yoğun bir katılımla seçim mitingi düzenledi.


SEÇİM OTOBÜSÜYLE MİTİNG ALANINA GELDİ


Şehir Stadı’na helikopterle  inen Başbakan Davutoğlu,  önceden duyurulan Valilik ziyaretini iptal ederek seçim otobüsü ile Fatih Caddesi, Yazıçarşı, Akpınar ve Akşemsettin  Caddesi üzerinden mitingin yapılacağı Abide Meydanı’na geçti. Başbakan Namazgah civarında yoğun bir kalabalık tarafından durduruldu.


İKİ SAAT GECİKMEYE RAĞMEN YOĞUN KATILIM


Abide Meydanı'na yaklaşık 2 saat gecikmeli gelen, gelmesine rağmen binlerce Çorumlu’ya hitap eden  Başbakan, AK Parti’ye karşı ittifak yapan CHP-MHP-HDP ve paralele sert tepki gösterdi.


MERZİFON’A ÇORUM  İSMİ EKLENİYOR


Çorum’la ilgili önemli mesajlar veren Davutoğlu, uzun yıllardır tartışma konusu olan Amasya-Merzifon Havaalanı’na Çorum isminin ilave edileceğini müjdeledi.


HIZLI TREN ÇORUM’DAN GEÇECEK


Hızlı trenin Çorum’dan geçeceğini belirten Davutoğlu, tarih vermedi. Davutoğlu, “Samsun, Amasya, Kırıkkale, Çorum, Yerköy üzerinden Güney’e hızlı tren gelecek. Hızlı tren Çorum’dan geçecek. Çorum, havaalanı, hızlı trenle dünyaya açılacak.” Dedi.


ÇORUMLU’YA ÖVGÜ


Zile-Alaca ve Çorum-Osmancık yollarının yapılacağını belirten Davutoğlu, Çorum’a üniversite kurduklarını, İskilip, Osmancık ve Alaca’ya doğalgaz bağlayacaklarını ifade etti. Çorumlu’nun  ilim ve irfan sahibi olduğunu vurgulayan Davutoğlu, “Çorumlu irfan sahibidir. Çorumlu çok akıllıdır. Bu nedenle AK Parti’nin seçim kampanyasını Çorumlu hemşehriniz Erol Olçok’a emanet ettik.  Çorumlu yaparsa en iyisini yapar. Çorum’a her türlü hizmete görev bildik. 2002’de 5 ambulans vardı, şimdi 42 ambulans var. Sağlıkta çıtayı yükselttik. Çorum büyüyen şehir. Çorum’un ihracatı 26 milyon dolardan 260 milyon dolara çıktı. Çorum’un tüm ihtiyaçlarını tespit ettik. Çorum Amasya Havaalanı’nda Çorum ismi geçecek şekilde bağlayacağız. Merzifon Havaalanı’nı yüzde 60 Çorumlu kullanıyor. Hızlı trenle Çorum güneye bağlanacak. Havaalanı, hızlı ten ve otobanla Çorum dünyaya bağlanacak.” dedi.




Son Güncelleme: 20.05.2015 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Araştırmacı 2015-05-21 10:54:01

yeter artık .çorumlu bakan istiyoruz!

banner165