Hükümeti eleştirdiler

SP İl Divanı'nda hükümetin politikaları eleştirildi

16 Ekim 2017 Pazartesi 00:35
Hükümeti eleştirdiler

Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatı Ekim Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nı parti binasında gerçekleştirdi.

Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş ve Süleyman Tekbaş, Genel Merkez Çorum İl Sorumlusu Neşet Çevik Avrupa Milli Görüş Bölge Başkanı Mehmet Baloğlu ve çok sayıda teşkilat görevlisi katıldı.

SP İl Başkanı Faruk Cıdık, yaptığı açış konuşmasında, Türkiye’nin adalet ve eğitim sistemindeki bozukluğun insanları son derece tedirgin ettiğini belirterek, “Bir ülkede adalet ve eğitim mekanizması bozulursa bu, o ülkenin sonu olabilir.” dedi.


Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı İsmail Hakkı Akkiraz da, hükümetin ekonomi, eğitim ve dış politikasını eleştirerek, “Türkiye uzun bir zamandan beri maalesef kapitalist faizci  bir nizamla idare ediliyor. Bu nizamın iki tane bileşeni var bunlardan bir tanesi Amerika ve İsrail’i kendinize müttefik ortak ilan edeceksiniz. Stratejik hedef demek onların gayesine hizmet eder durumda olmak demektir, bu işin ikinci ayağı Avrupa Birliği’ni esas  kabul edeceksiniz. AB’yi  üstün medeniyet kabul edeceksiniz bununda yansıması siz iç politikanızla ve sosyal hayatınızla  her türlü meseleyi AB'nin size telkin ettiği  inanç ,ahlak  ve sosyal davranışlara uygun bir şekilde bunları tanzim edeceksiniz. İşte ülkemizi idare eden AK Parti'inin kendisi için belirlediği siyaset mecrasının temelinden bu üç şey olduğu için neticede ülkemizde problemlerle karşı karşıya kaldık.” dedi.












 

Son Güncelleme: 16.10.2017 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.