Huzuru kimse bozamaz

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısı’na katılan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, gezi parkı olaylarını değerlendirdiği konuşmasında, “Bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışan her kim varsa, gereken cevabını alacağını çok iyi bilmesi gerekir.” dedi.

28 Haziran 2013 Cuma 19:01
 Huzuru kimse bozamaz

Turgut Özal İş Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, açılış konuşması yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, kimsenin ülkedeki huzur ortamını bozmaya hakkının olmadığını belirterek, Gezi Parkı olaylarının yurt dışı kaynaklı olduğunu, yaşanan olayların ülke ekonomisine olan zararının 200 milyon TL olduğunun altını çizdi.

Ceylan, Gezi Parkı’nda demokratik yollardan tepkisini dile getirenlere söyleyecek bir sözlerinin olmadığını belirtti. AK Parti’nin her zaman özgürlükler ve demokrasiden yana olduğunu vurgulayan Ceylan, partisinin ülkede hak ve özgürlüklerin gelişmesi noktasında her türlü çalışmayı yaptığına dikkat çekti.

AK Parti iktidarı ile ülkede istikrarın hakim olmasının ardından bir kısım çevrelerin bundan rahatsızlık duyduğunu dile getiren Ceylan, “Bunun sonunda gizli mihraklar ülkede kaos ve huzursuzluk yaratmak için çalışma başlattı. Gezi Parkı olayları için faiz lobisi düğmeye bastı. Neden, çünkü 10 yılda 645 milyar, son iki yılda ise 143 milyar kaybetti. Faiz lobisinin cebine girmedi. Girseydi ne olacaktı bundan 5 bin kişi kazançlı çıkacaktı. Olaylar süresince 9 yabancı uyruklu kişi yakalandı. Ve bunların ülkemize ne zaman giriş yaptıkları belli değil. Ülke bugünlere geldiyse kolay gelmedi. Zor zamanlardan geçildi” dedi.

Olaylar sırasında gençlerin meydanlarda ülkenin polisine taş attığını hatırlatan Ceylan, “Onlar yokluk görmedi. Yokluk nedir bilmiyor. 2001 krizini yaşamadılar. Muayene olmak için hastanelerde ve eczane önlerinde oluşan kuyruklarda beklemediler. Teşkilatlarımız AK Parti iktidarı ile ülkeye yapılan hizmetleri vatandaşlarımıza anlatsınlar. Yaşanan süreçte polise hakaret edenler daha sonra polisten koruma talebinde bulundular. Memleketin huzurunu bozmaya çalışan cezasını bulur, bedelini öder. Biz kimseye ayrım yapmadığımız gibi ötekileştirmedik. Her zaman sevgi, saygı ve hoşgörüyü ön planda tuttuk. Yaratılanı sevdik yaratandan ötürü. Birbirimizden sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü eksik etmeyelim. Biz bir olduğumuzda Çorum ve Türkiye’nin önünde kimse duramaz” ifadelerini kullandı.





Son Güncelleme: 28.06.2013 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165