İkinci kez Afrin’e gidiyorlar

AK Parti'de ilçe ve belediye başkanları toplantısı yapıldı, gündem Afrin oldu

21 Mart 2018 Çarşamba 14:54
İkinci kez Afrin’e gidiyorlar

AK Parti İl Başkanı İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında bugün ilçe ve belediye başkanları ile ana kademe yöneticilerin katıldığı bir toplantı yapıldı.

İl Başkanı Karadağ, toplantının ana konusunun Afrin olduğunu belirtirken, her ay periyodik olarak  ilçe ve başkanları ile bir araya geldiklerini ve bundan sonraki süreçte geleceklerini hatırlattı. Karadağ, ilçelerde seçim koordinasyon kurullarının oluşturulması, ilçe ve mahalle danışma meclislerinin yapılması, sandık kurulu toplantılarının düzenlenmesi, üye kayıtları gibi gündem maddelerini değerlendirerek, 2119’da en büyük başarıyı teşkilatla birlikte alacaklarına inandığını kaydetti.

İLÇELERİN YARDIMLARI GÖTÜRÜLÜYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de önemli bir başarıya imza attığını, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kararlı ve güçlü bir siyasi iradeyle askerimizin ve sivillerin burnu bile kanamadan bir şehrin teslim alınmasının dünyaya örnek teşkil ettiğini açıklayan Karadağ, “Bu arada Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Milli Enerji konulu bir toplantıya katıldık. Akşam Maliye Bakanımızla bir araya geldik. Memleketin bazı sorunlarını gündeme getirdik, Özel İdare’ye ilişkin meseleleri konuştuk. Afrin’e destek kampanyalarını değerlendirdik. Çorum’un lehine olan ne varsa konuşup icraat yapıyoruz.” dedi.

Afrin’e ikinci bir ekiple tırlar ve otobüslerle giderek Kilis Valiliği ve İl Başkanlığına yardımları teslim edeceklerini anlatan Karadağ,”Çorum AK Parti Teşkilatları en organizeli yardım ve desteğini ortaya koymuş olacak. Onlar yalnız olmadı ve olmayacak. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde Afrin’den sonra Menbiç, Kuzey Irak’ta geri adım atılmaksızın Türkiye kendi iradesini ortaya koyacak.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.03.2018 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.