İlçeleri dinliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, ilçelerin sorun ve talepleri ile yatırımları hakkında bilgi alıyor.

09 Eylül 2018 Pazar 00:07
İlçeleri dinliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat Kaymakamlığını ziyaret etti.

Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ile görüşen milletvekili Erol Kavuncu, ilçede yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili olarak sorumluluklarının ağır olduğunu dile getiren Kavuncu, bunun bilincin hareket ettiklerini söyledi. Tüm ilçeleri ziyaret ettiklerini dile getiren Kavuncu, “Bu ziyaretlerde ilçelerde yaşanan sorunlar ve halkımızdan gelip talepleri dinliyoruz. Toplumsal ihtiyaçları ve devam eden yatırımlarla ilgili herhangi bir sorun olursa bunlarında üstesinden hep beraber el birliği yaparak geleceğiz” dedi.

Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İHa

Son Güncelleme: 09.09.2018 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-09-09 14:29:45

Güzel etkinlik.
İskilipden merkezde araç park sorunu vardır. Çözüm Hükümet konağı önünden baktığımızda kibritçi sokak görünecek şekilde ptt binasıda kaldırılarak okul bahçesinin altıda kullarıysak sureti ile yer altına 2 kat inilarek üstü meydan araç otopark yapolmasıdır. Geçmiş bayramda ve önceki bayramlarda araç parkı yüzünden istenmeyen olaylar vuku bulmuştur hattaki resmi bina parkları bayramlarda halka açık olmalıdır Kaymakamlık binası okul bahçeleri vs
GÖZLE GÖRÜLÜR İHTİYAÇ ÇÖZÜM BULUNMALIDIR