İlgü ön seçime çalışıyor

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü’nün ön seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

22 Ocak 2015 Perşembe 12:35
 İlgü ön seçime çalışıyor

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü’nün  ön seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi. 

Mecitözü’nde bulunan parti üyeleri ile bir araya gelen İlgü, üyelere projelerinden bahsederek desteklerini istedi.

Yapılan açıklamaya göre, CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, yapılacak olan önseçim çalışmaları kapsamında Mecitözü’nü ziyaret etti..Bir süre esnaf ziyareti yapan İlgü, Mecitözü’nde bulunan kahvehanelerde halkla sohbet etti. İlgü, yaptığı açıklamada,”Mecitözü halkının geneli çiftçilikle uğraşıyor AKP döneminde çiftçi kazanamaz hale getirildi borçlarını ödeyemiyor, tarladan aldığı mahsulü para etmiyor, mazota, gübreye gelen zamlar ile buğdayın,şeker pancarının taban fiyatı arasında korkunç farklar var. Zamanın Başbakanı Tayyip Erdoğan ‘Anamızı Ağlattınız’ diyen çiftçiye ‘Ananı da al git demiştir.’Oysa Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Köylü Milletin efendisidir’ der. Türkiye’nin tarım alanında önemli bir ülke olduğu ortada. Türk çiftçisi teşvik edilirse bu alanda dünyanın önde gelen ülkelerinden oluruz. Ancak AKP iktidarı üretim ekonomisi yerine  tüketim ekonomisi modelini uyguluyor, buda çiftçimizin fakirleşmesine sebep oluyor” dedi. 

Başkan’a geçmiş olsun ziyareti

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, CHP Mecitözü İlçe Başkanı Sekin Mert ve bazı partililerle birlikte  Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Mecitözü Belediyesi’nde yaşanan patlamayla ilgili yapılan ziyarette, can kaybının olmamasını büyük şans olarak dile getiren İlgü, vefat eden kayın validesi için de başsağlığı diledi.

Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.







Son Güncelleme: 22.01.2015 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.