İlgü’den mesaj var

CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, hafta sonu yapılacak ön seçim öncesi parti üyelerine çağrıda bulundu.

27 Mart 2015 Cuma 11:34
 İlgü’den mesaj var


CHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü, hafta sonu yapılacak ön seçim öncesi parti üyelerine çağrıda bulundu.


Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarını en demokratik yöntem olan ön seçimle belirleme kararı aldığını,  bu süreçte şahsının da aday adayı olarak çalışarak üyelerin takdirini kazanmak için uğraştığını belirten İlgü, açıklamasında şöyle dedi:


“Bu süreçte kırmadan, dökmeden ve kimseyi rahatsız etmeden seçim çalışması yapmaya gayret gösterdim. 7 Haziran seçimleri Türkiye’de parlementer sistemin devamının oylanacağı bir seçim olacak. 


Ülkemiz de son 13 yıldır iktidar olan siyasi parti kendi kişisel menfaatleri için çocuklarımızın geleceğini karanlığa sürüklüyorlar. Türkiye’de yeni doğan bebekler borçlu doğuyor. İnsanlar kredi kartlarının mahkumu olmuş, icra dosyalarında ki artış çok fazla bütün bunların ilerleyen süreçte doğuracağı süreç bir ekonomik kriz olacaktır. Tarım alanında yeterli derecede üretim yapılamıyor çünkü çiftçimiz yüksek mazot fiyatlarıyla ve gübre fiyatlarıyla boğuşuyor. İktidar ülkemizde üretimi desteklemek yerine tüketim’i destekliyor.


Cari açığın kapatılması için üretimin arttırılması lazım bunun içinde tarım ve sanayi alanında üreticinin desteklenmesi gerekiyor. Ben çiftçimizin, sanayicimizin, işçimizin,  emeklimizin, geçlerimiz ve kadınlarımızın sorunlarına çözebileceğimi düşünerek aday adayı oldum.


29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde partililerimizden destek isterken,  şu taahhüdü de vermek isterim sıralamam ne olursa olsun bugüne kadar başarısı için ter döktüğüm Cumhuriyet Halk Partisine 29 Mart’tan sonrada ter dökmeye devam edeceğim.


Biz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarın birlikte üreten birlikte tüketen hakça paylaşan adaletli bir ekonomik sistem kuracağız. Ben ülkemizin geleceğinin karanlığa sürüklenmesinin önüne geçmek için sizlerden 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Çorumlu hemşerilerimizden destek istiyorum.


29 Mart günü ön seçime beraber gireceğimiz tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor. Sonucun şimdiden partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”



Son Güncelleme: 27.03.2015 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.