İlk görüşme tamam

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile karayolu ağı yapım işlerinin hızlandırılmasını istedi.

17 Eylül 2018 Pazartesi 20:53
İlk görüşme tamam

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Ankara’da bugün saat 18.00’de ilk görüşmeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile yaptı.

Görüşmede İskilip-Çankırı, İskilip-Çorum, Osmancık, Ortaköy, Çorum-Mecitözü, Sungurlu-Çankırı yolu ve diğer projelerin bir an önce bitirilmesi hususu oldu.

Milletvekilleri yarın da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Bayat-Kunduzhan Göleti isale hattı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile de Osmancık şehir geçişi, Osmancık Kentsel Dönüşüm meselelerini değerlendirecek.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’le yapılacak görüşmede ise İskilip ve Sungurlu’da Tarım Cezaevi ele alınacak.

Son Güncelleme: 18.09.2018 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-09-17 21:42:44

İskilip Çankırı yolu hızlanmalı kış geliyor. İskilip Çorum yoluda artık hükümet desteği alınmalı sayın vekillerim İskilip üzerine düşeni yaptı İSKİLİP İN İSTEĞİ TOSYA İSKİLİP YOLUNUN AÇILMASIDIR ACABA BİLİNLEZMİ.
İSKİLİPDE DİGER BİR SORUN KAPALI OTOPARK SORUNU PTT KALDIRILIP ALTI -2 ÜSTÜ MEYDAN VEYE KAT ETILEREK PERK İLE BİRLEŞTİRİLEREK HATTA KADASTRD BİNASIDE BU PROJEŞE KATILARAK MÜTHİŞ BİR DTOPARK OLUR HER BAYRAMDA İSKENMEYEN OLAYLAR MEYDANA GELMEKTEDİR. BELEDİYE DESTEKLENMELİDİR.
YAKIN DÖNEM DE EN İYİ KALELER YARIŞMASI YJPĞLDI İSKİLİP İN ADI BULE YOK BÖYLE BİR MANZARA NASIL OLMEZ NASIL ARKANDA YİVYİK MAYASI ÜSTÜNDEKİ KIVRIMLARA ARAPÇA ALLAH YASISI IŞIKLA YAZILMAZMI NE GÜZEL LÜTFEN HATTTA İSKİLİP ÇAYI IŞIKLANDIRILAREK BENZERİ SİLLEDE(KDNYA) VEYA KASTAMONUDA OLDUĞU ÜZERE PROÖE YAPILAMAZZIDIR.
İSKİLİP ERİYOR YATIRIM YATIRIM ÜRİVERSİTE BİNASI için çaba gösterilip bu sene açılmadı büyük bide kayıp açılmazsa idi. Üretim üretim halk eğitim eski günlerden gibi çırak yetiştirip üretim yapmalı İSKİLİP TOSYA YOLU AÇILMALIDIR LÜTFEN

banner165