İlk nikahı kıydı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikahını kıydı.

14 Nisan 2014 Pazartesi 16:16
 İlk nikahı kıydı


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikahını kıydı. 

Sungurlu Belediye Başkanlığından alınan bilgiye göre, Belediye binasında gerçekleştirilen Ömür Hüseyin Cevher ile Arzu Oltuluoğlu’nun (Cevher) hayatını birleştirdiği törene katılan Abdulkadir Şahiner, genç çiftin nikahını kıydı. Bu nikah Abdulkadir Şahiner’ in Sungurlu Belediye Başkanlığına seçildikten sonra kıydığı ilk nikah olarak kayıtlara geçti.

Şahiner nikah sonrası Arzu-Ömür Hüseyin Cevher çiftine bir ömür mutluluklar dileyerek, "Aile, toplumun en temel taşlarından birisi. Toplumun barışı ve huzuru için korumamız gerekiyor. Ailede sevgiyle, saygıyla, sorumlulukla ve paylaşımla hareket etmemiz gerekiyor. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve mutlulukta birlikte olmamız lazım. Ben her iki çifti de tebrik ediyor, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum." dedi.






İHA

Son Güncelleme: 14.04.2014 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165