İlk STK ziyareti gazilere

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ilk STK ziyaretini gerçekleştirdi.

20 Kasım 2018 Salı 16:15
İlk STK ziyareti gazilere

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini Muharip Gaziler Derneği’ne gerçekleştirdi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül ve diğer gaziler tarafından samimi bir şekilde ağırlanan Dr. Aşgın, gazilerin sorunlarını dinledi. Gazilerin vatanın savunmasında canlarını hiçe saydığını, vatan uğruna her türlü zorluğu göze aldığını belirten AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Tüm aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz bizlere emanettir. Cennet vatanımızda sağlıklı, huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu en başta şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.” Dedi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muharrem Gül’ün yaptığı çalışmaları büyük bir memnuniyetle takip ettiğini ifade eden Dr. Halil İbrahim Aşgın, bundan sonra da birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandığını vurguladı.

Muharrem Gül de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı yakından tanıdıklarını, samimiyetine güvendiklerini söyledi. Gül, “Halil İbrahim beye adaylık yolunda başarılar diliyorum. Hakkında hayırlısı olur inşallah.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.11.2018 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165