İrtibat bürosu ziyareti

AK Parti yöneticileri ve Muhtarlar Federasyon temsilcisi Milletvekili Kavuncu'nun açtığı irtibat bürosunu ziyaret etti

12 Eylül 2018 Çarşamba 11:38
İrtibat bürosu ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekillerine seçim bölgelerinde büro açma talimatı hayata geçiyor. AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da geçtiğimiz günlerde Osmancık Caddesi’nde irtibat bürosu açmıştı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ,  Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral ile birlikte Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi Aras iş Merkezi Kat:5 Daire 40 No:24’de açılan irtibat bürosunu ziyaret etti.

KARADAĞ’DAN AÇIKLAMA

Milletvekili Kavuncu'ya irtibat bürosunun hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Karadağ, “Cumhurbaşkanımız milletvekillerinin yasama faaliyetleriyle Ankara'da bulundukları sürelerinin dışında kalan bütün vakitlerini sahada geçirmelerini, vatandaşlarla birlikte içe içe olmalarını ve onların taleplerini sahada bizzat gözlemleyerek, dinleyerek çözüm bulmaları talimatı verdi. Bu talimattan sonra milletvekillerimiz de irtibat bürosu açmaya başladı.

'BU KAPILAR HERKESE AÇIK OLACAK'

Milletvekillerinin büro çalışmalarıyla millete daha iyi hizmet etme imkanı bulacaklarını bildiren Karadağ, "Bütün bu talepleri sıhhatli bir şekilde ele alıp değerlendirmenin en sağlıklı yollarından bir tanesinin büro açmak olduğu kanaatindeyiz. Bu iletişim ofisinin vatandaşlarımızla doğrudan sorunlara, gerçekçi çözümler üretebilme noktasında faydalı olacağı inancım tamdır. Bu bürolarda milletvekillerimiz sadece AK Parti seçmenine hizmet etmeyecektir. Bizim kapılarımız vatandaşlarımızın hepsine her zaman açık olacaktır. Biz bu tür iletişim ofislerinin milleti yakından dinleme açısından yaygınlaşması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

'BULUŞMA NOKTALARI'

İrtibat bürolarının vatandaşlarla vekillerin buluşma noktası olacağını ifade eden Karadağ, artık vatandaşların milletvekillerine daha kolay ulaşacağını ve yakından görüp sıkıntılarını daha rahat anlatacaklarını kaydetti.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı Karadağ’a teşekkür etti. Kavuncu, irtibat bürosunu vatandaşlarla daha iç içe olmak ve onların isteklerine, taleplerine yardımcı olmak amacıyla açtıklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 12.09.2018 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ensarcı 2018-09-12 14:24:46

Lahmacuncunun üstünde mi yer yer tutmuş vekil