İş dünyasının sorunları Bağcı’da

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, iş dünyasının teşvik konusunda...

15 Ocak 2015 Perşembe 17:40
 İş dünyasının sorunları Bağcı’da


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, iş dünyasının teşvik konusunda yaşadığı bazı sıkıntıları ve çözüm önerilerini iletmek üzere AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı’yı TBMM’deki makamında ziyaret etti.


Başaranhıncal ziyarette, Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliği’nde sigorta pirim işveren desteğinden yararlanabilmek için yatırımın tamamlanma vizesinin yapılmış olması şartının bulunduğunu; bu nedenle kısım kısım tamamlanarak üretime geçen işletmelerin süreç içerisinde sigorta pirim işveren desteğinden yararlanamadığını söyledi. Ayrıca tamamlama vizesi için bakanlığa müracaatta bulunan işletmelerin, müracaatta bulunduğu tarih ile tamamlama vizesinin yapıldığı tarih arasında geçen süre zarfında da aynı destekten yararlanamadığını vurgulayan Başaranhıncal, bu konuda işletmelerin ciddi mağduriyetler yaşadıklarını belirterek, konunun Bakanlık düzeyinde yeniden ele alınmasını talep etti.


AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı da, kendisine daha önce TSO’dan Resmi Yazı ile iletilen talebi incelediğini, konuyu bakanlığın gündemine almak için girişimlerde bulunduğunu söyledi. Milletvekili Bağcı, iş dünyasının önünü açmanın öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, konuyu takip edeceğini aktardı.


Ziyarette Başaranhıncal ayrıca, özel bir nedenden dolayı Avukat Fatma Merve Bağcı’nın düğün merasimine katılamadığını söyledi. Başaranhıncal, kızının evlenmesinden dolayı Milletvekili Bağcı’yı tebrik ederek, “Allah hepimizin evladının mürüvvetini görmeyi nasip etsin” dedi.




Son Güncelleme: 15.01.2015 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.