İşitme Engelliler destek verdi

Saadet Partisi 1.Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş, Çorum İşitme Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

26 Nisan 2015 Pazar 14:11
 İşitme Engelliler destek verdi


Saadet Partisi 1.Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş,  Çorum İşitme Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.


Ziyarete Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve parti yöneticileri Abdullah Gökgöz, Fikret Mertoğlu, Mustafa Ulus ve Mehmet Yıldız katıldı.Faizsiz bir sistem kuracağız


Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş, yaptığ ıkonuşmada “Bizler önce ahlak ve maneviyat diyen siyasi bir geleneğin temsilcileriyiz. Kur’an ve sünnet ehli düşünen insanlar bizi siyonistler yönetmesin diye bir siyasi hareket başlattı. Siyasi oluşumumuzun tek gayesi Allah'ın rızasını kazanmaktır. İktidara geldiğimizde 11.5 ayda denk bütçe verdik. İlk defa engelli genel başkan yardımcısı bizim iktidarımızda oldu. Allah nasip ederde iktidar olursak iktidarımızda Engelliler Bakanlığı kuracağız. Faizsiz bir sistem kuracağız. Zihinsel engelliler, bedensel engelliler, görme engelliler v.s. ile alakalı çalışmalar yapacak tek kadro Milli Görüş hareketidir. Biz iktidara geldiğimizde sizin başınızı öne eğdirecek hiçbir şeye imza atmadık. Bize destek olursanız nesillere yapabileceğiniz en büyük hayrı yapmış olursunuz. Çünkü oy çok önemlidir. Oy verdiğiniz insanların hayrına da şerrine de ortak olursunuz. Bizim Yahudilerle, Hristiyanlarla işimiz olmaz. Çünkü bizim gayemiz Avrupa Birliği değil, bizim gayemiz İslam Birliği'dir. '' dedi.


Sıcak ve samimi bir havanın olduğu ziyarette Çorum İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mürsel Barıldar, ziyaretlerinden dolayı Ahmet Bölükbaş ve SP yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.




Son Güncelleme: 26.04.2015 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165