İskilip Belediyesi SDS’yi yeniledi

İskilip Belediyesi'nde görev yapan memurların yaralanacağı Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) yenilenerek uzatıldı.

14 Nisan 2014 Pazartesi 19:16
 İskilip Belediyesi SDS’yi yeniledi


İskilip Belediyesi'nde görev yapan memurların yaralanacağı Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) yenilenerek uzatıldı.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, Şube Başkan Yardımcısı Veli Singer, Belediye Temsilcisi Ali Koca ve Belediye personelinin de katıldığı imza töreninde İskilip Belediyesi'nde görev yapan memurları ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesi, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin ile İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma arasında imzalandı.

Belediye Başkanı Recep Çatma, belediye imkânları dahilinde memur çalışanların maaşlarında ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapmaya çalıştıklarını, personelin de bunun karşılığında belediyenin hizmet standartlarını yükselteceklerine inancının tam olduğunu belirtti.

İmza töreninde konuşan Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin ise, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma'ya çalışanlar ve sendikası adına teşekkür ederek, Bem-Bir-Sen'in yerel yönetim çalışanlarının hak ve menfaatlerini koruduğunu, imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile çalışanlara ödenen ücretlerin hizmet kalitesi ile İskilip halkına yansıyacağını söyledi. 







Son Güncelleme: 14.04.2014 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.