İskilip’ten Kocasaraç'a destek

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Çorum Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Muhsin Kocasaraç...

24 Mart 2015 Salı 10:25
 İskilip’ten Kocasaraç'a destek


Milliyetçi Hareket Partisi'nden Çorum Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Muhsin Kocasaraç, ilk esnaf ve halk ziyaretini memleketi İskilip'te gerçekleştirdi.


Hemşehrilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Kocasaraç, ilçe esnafı ve halkı ile bir araya gelerek sohbet etti. Muhsin Kocasaraç'a ziyaretlerinde 2014 yerel seçimlerinde MHP İskilip Belediye Başkan Adayı Olan Fikri Kısar ve İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Atıf Boncuk da eşlik etti.


Esnaf ve halkın ilgisinden memnun kaldığını belirten Muhsin Kocasaraç, Çorum'a ve İskilip'e hizmet için yuvasına döndüğünü ve bu büyük sorumluluğa talip olduğunu kaydetti. Çorum'un ve İskilip'in meselelerini iyi bildiğini belirten Kocasaraç, "Çorum'un ve İskilip'in beklentilerini biliyorum. Çözümleri de biliyorum. Nasip olur vekil olursak bu meseleleri çözmek bize nasip olacak. Bu seçimler bir var olma ya da yok olma seçimi olup halkımızın bu bilinçle oy kullanılmasını istiyoruz" diye konuştu.


Kocasaraç, "Halkımız bizi bu onura layık görüyor. Biz de halkımızın bu teveccühünü görüyoruz. Ona göre hareket edip, milli ve manevi şuurla çalışacağız. Allah nasip eder de vekil adayı gösterilirsek halkımızın desteğinin arkamızda olacağına eminiz. Biz de bu teveccühe layık olmaya çalışacağız." dedi. 




Son Güncelleme: 24.03.2015 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.