İskilip’ten Tayyip’e destek

10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a...

31 Temmuz 2014 Perşembe 19:17
 İskilip’ten Tayyip’e destek


10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir destekte Çorum’un İskilip ilçesinden geldi. 

AK parti İskilip İlçe teşkilatları, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba bağışta bulundular.

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, 10 Ağustos’ta Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez milletin kendi Cumhurbaşkanını seçeceğini belirterek, bunun tarihi bir olay olduğunu söyledi.

10 Ağustos’ta yeni Türkiye’nin kapısının aralanacağını dile getiren Koçkaya, AK Parti teşkilatları olarak gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti. Koçkaya, seçimlerin ülkemiz için hayırlı olması için temenni de bulundu.





İHA

Son Güncelleme: 31.07.2014 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.