İşte AK Parti’de aday adayları

AK Parti’de 1 Kasım’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimi’ne...

04 Eylül 2015 Cuma 12:18
 İşte AK Parti’de aday adayları

AK Parti’de 1 Kasım’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimi’ne aday adaylık başvurusu sona erdi.

Buna göre AK Parti Genel Merkezi ve İl Teşkilâtı’na milletvekilliği adaylığı için toplam 24 adayın başvuru yaptığı bildirildi.


AK Parti’de Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Lütfiye İlken Ceritoğlu Kurt’un yanı sıra Agah Kafkas, Dr. Fatih Tuncel, Murat Yıldırım, Orhan Bozkurt, Ahmet Sami Ceylan, Arif Betül Gülgün, Fatma Çöpür, Faruk Özkader, Fatih Maden, İlkay Kümbül, Kamer Çalış, Yasemin Coşgun, Salih Osman Fındık, Recep Kaymakcan, Ahmet Ölçer, Murat Koçak, Berat Uzun, Mehmet Karadağ, Bekir Horuz, Murat Akyürek, Şaban Işık aday adayı oldu.


Son Güncelleme: 04.09.2015 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2015-09-04 12:33:20

her seçimde kendine aday olmayi vazife edinmiş bu arkadaşlari niye yoruyosaniz başvuru belgelerini ve adaylik ücretlerini peşin peşin alin kopyala yapiştir yapar gibi adamlari yormadan her dönem aday adayi yapin.

Avatar
çorumsuzluk 2015-09-04 14:20:40

ilginç. çorumda düşen ak parti oylarının nedeni de bu adamlar. türkiye genelinde ak partinin iktidarına mani olan gene bu adamlar veya bunlara benzeyen adaylar. murat yıldırımın ve haberde ismi geçen bir kaç adamın aday olabilmesi bile, bunu bir ihtimal olarak görebilmeleri bile hakikaten ilgin. yukarı da mezkur isimlerin bu ülkeye faydalı olacağını düşünmek ise ilginçliğin artık dip yaptığı nokta...
çorumlu arkadaş doğru demiş... allah aşkına, biraz iz'an....

Avatar
Sinyal Bozucu 2015-09-05 00:18:10

sene 2002 ak parti kuruluyor. bir iki yıl her şey normal ve güzel gidiyor, sonrasında il kongresi ile başlayan çıkar kavgası, kibir ve ego tatmini sonucu çıkan kavgaların aktörleri zaman zaman saf değiştirsede aynı isimler.her seç,mde aktörler üç aşağı beş yukarı aynı. herkes benlik kavgasında, ak parti tekbaşına iktidar olamamış ve memleket bu hale gelmiş. memleketin yangın yerine dönmesinin sebebi ak partinin iktidar olamayışı. peki bunun sebebi kim yada kimler.bu zevat elini vicdanına koyup hiç vicdan muhasebesi yaptımı yada yaparmı. bence yapmaz. eğer yapsaydı bu gün aday olmak yerine şu açıklamayı yapar ve aday olmazdı 'çorumdaki yaklaşık 35 bin oy kaybının sebepleri arasında yüzde birde olsa etkim olduğunu düşünerek adaylıktan çekiliyor ve partimin ve ülkemin selameti için gösterilen adaylara sonsuz destek vereceğim ' der ve daha büyük adam olulardı. bunu diyecek yürek varmı. yok. olmadığıda görülüyor. zaten bu tür şeyler sadece japonyada olur. burası türkiye arsızlık diz boyu...