İşte MHP’nin yeni il ve ilçe yönetimi

MHP İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı'nda yapılan istifa ve yeni atamalardan sonra, yeni yönetim listeleri belirlendi.

30 Haziran 2014 Pazartesi 15:23
 İşte MHP’nin yeni il ve ilçe yönetimi


MHP İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı'nda yapılan istifa ve yeni atamalardan sonra, yeni yönetim listeleri belirlendi.


MHP İl Başkanı Vahit Demiran, il yönetimi ve merkez ilçe yönetim listeleri hakkında açıklama yaparak, görev dağılımlarının da gerçekleştirildiğini duyurdu.


Buna göre yapılan açıklamada, MHP İl ve Merkez İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu;


MHP İl Başkanlığı: Vahit Demiran-İl Başkanı, Mustafa Taştan-İl Sekreteri, Özgür Öztekin-Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, M.İhsan Çıplak-Teşkilat ve Yan kuruluşlardan sorumlu başkan yardımcısı, Ahmet Kurtbaş-Seçim işleri ve sosyal faaliyetlerden sorumlu başkan yardımcısı, Orhan Özyol-Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı, Atilla Akça-Mesleki ve sivil toplum kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı, İlmiye Oktay-Aile-Kadın ve Engellilerden sorumlu başkan yardımcısı, Nazım Arslan-Medya tanıtım ve halkla ilişkiler başkan yardımcısı, Çağrı Şimşek-Ar-Ge'den sorumlu başkan yardımcısı, Ahmet Çırak-Muhasip, Işık Eyvaz, Cafer Çelebi, Adnan Aydar, Elif Gökçen Şahiner, Adil Çetinkaya, Celal İrtürk, Nazmi Keskin, Faruk Alparslan, Fatih Özkader, Abdullah Daşdemir, Elvan Yandım, Sinan Özcan, Şükrü Temizöz, Ünal Perçin.


MHP Merkez İlçe Başkanlığı: Bekir Çetin, Şükrü Demiray, Ümran Dede, Kemal Kıroğlu, Ömer Faruk Özken, Celal Karasu, Celal Gökeşme, Namık Altıparmak, İsmail Küçükefe, Cavit Demir, Feyzullah Aydemir, Galip Karakaş, Gazi Nalçacı, Hasan Esmer, Kenan Çakır, Mehmet Şimşek, Mehmet Demir, Mesut Yağlı, Mustafa Giraz, Bülent Yılmaz, Salim Memiş, Abdullah Bulanık, Veysel Gök.





Son Güncelleme: 30.06.2014 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-06-30 22:13:58

Yeni teşkilatta görev alanlara başarılar dileriz.