İşte sürpriz toplantının detayı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanları ile yaptığı toplantının detaylarını paylaştı

18 Kasım 2017 Cumartesi 17:17
İşte sürpriz toplantının detayı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen sürpriz belediye başkanları toplantısının detaylarını açıkladı.

Külcü, sosyal medya hesabından daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekilen fotoğrafla yaptığı paylaşımda “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde belediye başkanları toplantısı yaptık.

Cumhurbaşkanımız AK Parti belediyecilik vizyonumuz ve 2019 seçimlerine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Özellikle 2014’te söz verilen projelerin tamamlanması, 2019 için şehrin ufkunu açacak yeni projeler hazırlanması, halkla ilişkilere ve sosyal projelere ağırlık vererek gönül kazanılması, vatandaşın bürokratların/memurların inisiyatifine terkedilmemesi en önemli tavsiyeleri oldu.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 19.11.2017 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Günaydın 2017-11-18 19:47:11

Günaydın Reis olmazsa vatandaş aklınıza bile gelmeyecek miydi.Allah reisi başımızdan eksik etmesin.Siyaseti kendi nefsi için yapanlarida bir an önce başımızdan alsın.Bu memlekette vatandaşın hak ve hukukunu bir damla bile olsa koruyamayan oyu garibandan alıp.Hakkını başkalarına teslim eden siyasetçiler hak huzurunda nasıl hesap verecek.

Avatar
Sebahattin 2017-11-18 22:13:24

Bir dönem bu hareketin evlatları çamurlu yollarda eski ayakkabıları ile yol yürüdüler.Hiç bir zaman menfaat Beklentileri olmadi.Temsilcilerini de seçerken sadece hakkın ve hukukun egemen olmasını dava bildiler.Ne yazikki bu kadar çile ve vefaya karşı bu kadar hoyratlik Sn. Cumhurbaskanin canını yakmış ki feryat ediyor.

Avatar
Dilaver 2017-11-19 16:20:30

Bu belediye başkanları tarafsız ilkeli adil bir televizyon yada basın toplantısında çorum un merak ettiği sorulara cevap versin ondan sonra bol bol konuş sun

banner165