İşte Ulukavak’ın temel sorunları

Ulukavak Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Yücel, mahallenin acil çözüm bekleyen sorunlarını başlıklar halinde özetledi.

19 Kasım 2018 Pazartesi 16:00
İşte Ulukavak’ın temel sorunları

Ulukavak Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Yücel, Aza Muhasebeci ve Mali Müşavir Mustafa Torun ve Güren, Habercim19’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ulukavak Mahallesi’nin nüfus yoğunluğu büyük mahalleler arasında yer aldığını belirten Yücel, mahalle sakinlerinin teveccüh etmesi halinde hizmete talip olduklarını söyledi.

Mahallenin sorunlarını yakından bildiklerini belirten  Yücel, Pazartesi Pazarı’nın ışıklandırılması, trafiğin rahatlatılması için pazarın 50 metre daha aşağıdan kurulması, kapatılan kreşin mahalle sakinlerinin okul ihtiyacı için devreye alınması, İkbal’de asfaltsız yerlerin asfalta kavuşturulması, İlim Yayma Cemiyeti Kavşağı’na yaya üst geçidi yapılması ve ihtiyaç sahiplerine mevcut yardım dernekleri ile işbirliği yapılarak destek verilmesi yönünde çalışmaları olacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 19.11.2018 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİRİSİ 2018-11-20 08:36:27

Hani Osmancık kavşağındaki ucube üst geçitinin çözümü.Oradaki trafik hengamesi galiba sizi hiç rahatsız etmemiş.Herşeyden önce orası yıkılıp çözüme kavuşturulmalı.Mahallenin sıkıntısına ne kadar hakim olduğunuz anlaşıldı.

Avatar
KÖPRÜ 2018-11-20 11:39:17

EN ENNN BÜYÜK SIKINTININ KÖPRÜ OLDUGUNU SÖYLEMEYİ KEŞKE UNUTMASAYMIŞ ADAY BEY

Avatar
Mechanic 2018-11-20 10:45:59

valla osmancık kavaşğındaki üst geçitten çok başka her şeye benzeyen ucube yapı kaldırılmadıkça, muhtarlığa ya da belediye başkanlığına hiç fak etmez Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi de aday olsa oy moy yok.

banner165