Kadın Danışma ve İletişim Merkezi açıldı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Kadın Danışma ve...

24 Temmuz 2015 Cuma 18:56
 Kadın Danışma ve İletişim Merkezi açıldı


AK Parti Çorum İl Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Kadın Danışma ve İletişim Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Vatandaşların her türlü sorununu dile getirebileceği, sorunlarını, taleplerini ve temennilerini telefon, internet, faks ve birebir anlatabilecekleri merkezin açılışına AK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve partililer katıldı.

AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AKİM’e gelen tüm vatandaşlara partili olup olmadıklarını bakılmaksızın eşit hizmet verileceğini söyledi.

AK Parti olarak demokratik anlayışla Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir siyasi parti tarafından uygulanmayan bir halkla ilişkiler modelini kendi parti bünyesinde uygulamaya başladığını dile getiren milletvekili Kurt, “AKİM, yani AK Parti İletişim Merkezi 6 Mart 2003 tarihinde kurularak hizmete açıldı. Bir başka ifade ile pek çok konuda olduğu gibi halkla ilişkiler alanında da partimiz bir ülke imza attı. Bugün birçok AK Partili belediyede ak masalar ile bu hizmetler başarılı bir şekilde devam etmektedir. AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) en kısa tanımı ile teknolojinin tüm imkanlarından etkili bir şekilde istifade eden bir halkla ilişkiler modelidir. AKİM, Telefon, faks, internet, kişisel başvuru, mektup gibi birçok iletişim aracının bir arada kullanılmasına olanak sağlayan bir sistemdir. Vatandaşlarımız merkezi yönetim ve parti ile ilgili dilek, şikayet, talep ve önerilerini web sitemizden başvuru formunu doldurarak, mektup, fak, telefon ile ya da bu gördüğünüz büromuzu kullanarak kişisel başvuru ile AKİM’e iletmekte ve tüm başvurular bu görevlilerimizce takip edilip, başvuru sahibine alınan sonuç iletilmektedir. Böylelikle AK Parti ile tüm vatandaşlarımızın doğru ve eşit şartlarda ve çift yönlü iletişim kurmasına olanak sağlanmaktadır. Vatandaşlarımız tüm taleplerini AKİM üzerinden bizlere anında iletebilme imkanına sahip olmuşlardır. Üstelik interneti kullanarak 365 gün ve 24 saat boyunca bizlere ulaşabilecekler” dedi.

Önceliklerinin güleryüz olduğunu vurgulayan Kurt, “AKİM’e başvuru yapmak için gelen tüm vatandaşlarımıza aynı hizmet verilmekte ve güleryüz gösterilmektedir. Çünkü AK Parti’nin hizmet anlayışında insanımıza en yakın noktada hizmetleri etkin bir şekilde ve güler yüzle sunmak temel önceliktir. Ayrıca AKİM 2005 yılında Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nden Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülü’nü kazanmıştır. Bu AKİM’in başarınsın başka kuruluşlar tarafından da tescillendiğinin açık bir göstergesidir.AKİM’in Çorum’da daha aktif kullanılması ve Çorumlulara hizmet etmesi maksadı ile parti binamızda bulunan bu ofisi sizlerin hizmetine sunuyoruz. Diğer iletişim yollarını kullanmadan yüz yüze AKİM ile bağlantı kurmak isteyen hemşerilerimize bu hizmeti buradan vereceğiz. Şahsen milletvekiliniz olarak ben meclis çalışmaları dışında kalan tüm Cuma günlerinde burada olacak ve bizzat sizlerle görüşeceğim” şeklinde konuştu.





İHA

Son Güncelleme: 24.07.2015 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165