Kadın Konağı için girişim

AK Parti Çorum Milletvekili İskilip'te kadınlarla bir araya geldi.

10 Ocak 2018 Çarşamba 13:23
Kadın Konağı için girişim

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İskilip'te kadınlarla bir araya geldi.

Parti binasında kadınlar ile yapılan toplantının açılış yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, 2002 yılından itibaren İskilip’e 1 trilyonluk hizmet geldiğini belirterek, bu hizmetleri getiren Belediye Başkanlarına, İlçe Başkanlarına, İl Başkanlarına ve Milletvekillerine teşekkür etti.

İskilip’e doğalgaz gelmez diyenlerin şimdi her evin doğalgaza geçtiğine şahit olduklarını söyleyen Mustafa Lek, "İskilip-Çorum ve Ankara yollarının yapılmaz diye gezenlerin şimdi bu yolların yapımına başlanıldığını gözleri ile görmektedir. İskilip halkı bu yollara kavuşacaktır. Çünkü İskilip’in çalışan AK Kadroları vardır” dedi.

İskilip için hazırladıkları projeleri milletvekillerinin Ankara’ya taşıdıklarını belirten Belediye Başkanı Recep Çatma, “Son dönemlerde aldığımız büyük meblağlı yatırımlar var. Bu yatırımlar İskilip’e geliyorsa bunda herkesin payı vardır. Yapılanları ben yaptım, yapılamayanları milletvekilleri yapmadı diyerek, vekillerin üzerine atmak doğru değildir” şeklinde konuştu.

Doğalgazın İskilip’e geldiğine hala inanmayan insanların olduğunu hatırlatan Çatma, verdikleri sözde durarak, 2017 yılında İskilip’i doğalgazla buluşturduklarını kaydetti.

İskilip’in istek ve arzularını dinlemek için geldiğini belirten Milletvekili Ceritoğlu, ilçeyi doğalgaza kavuşturduklarını ve hastanenin de en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

Yapılan yatırımların kısa zamanda unutulduğuna vurgu yapan İlksen Ceritoğlu, “Gençler bizim için önemli, kadınlarımızda baş tacımızdır. Gençlerimizden ve kadınlarımızdan bu yapılan hizmetlerin unutulmaması için her zaman halka anlatmanızı istiyoruz” dedi.

Milletvekili Ceritoğlu, İskilip’e yapılması düşünülen Kadın Konağını bir yıl içerisinde tamamlatılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf Ahlatçı ve Adife Kanar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Bostan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Aygün ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Ceritoğlu, toplantının ardından esnaf ziyareti yaparak, onlarla sohbet etti ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Daha sonra Belediye Başkanı Recep Çatma’yı makamında ziyaret eden Ceritoğlu, İskilip’e yapılacak olan yatırımlar için hazırlanan projeler konusunda bilgi almak için bir görüşme gerçekleştirdi.

Milletvekili Ceritoğlu, evlerine doğalgaz çektirerek ilçenin ilk doğalgazını kullanacak olan Şerif ve Ayşe Gökçe ailesini ziyaret ederek, onlarla birlikte doğalgazın ateşini birlikte yaktı ve mutluluklarına ortak oldu.

Son Güncelleme: 10.01.2018 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.