Kadınlara 28 Ocak çağrısı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, 28 Ocak'ta tüm partili kadınları kongreye katılmaya davet etti

22 Ocak 2018 Pazartesi 14:24
Kadınlara 28 Ocak çağrısı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, mahalle yönetimleri ve gönüllülerle istişare toplantısı gerçekleştirerek gündeme dair konular, teşkilatlanma çalışmaları ve kadın kolları olarak gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek İl Başkanlığı kongresi ile ilgili mahalle teşkilatlarına bilgilendirmede bulunan Demir, “İçerde ve dışarda dört bir yanı düşmanla çevrili olan Ülkemizin Afrin’e operasyon düzenlenerek terör örgütlerine karşı mücadele edildiği bu süreçte dualarımız ordumuzla, Mehmetçiğimizle. Ya Rabbi ordumuzu muzaffer kıl. Terörle mücadele konusunda dimdik bir şekilde mücadele edip dünyaya meydan okuyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu mücadelesinde bizler de AK Kadınlar olarak her zaman yanındayız. Kurtuluş Savaşı’nda Nene Hatun olup, 15 Temmuz’da Şerife Boz olup mücadele eden Türk kadını her daim ülkesinin güvenliği ve huzuru için mücadele etmeye hazırdır.

28 Ocak’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek ve İl Başkanımız Mehmet Karadağ’ın tekrar seçileceği İl Başkanlığı Kongresinde Çorumlu AK Kadınlar olarak tüm desteğimiz ve coşkumuzla kongrede yer alacağız. Cumhurbaşkanımızın dünya lideri olarak düşmanlara karşı böyle güçlü ve dik durabilmesi O’na destek veren ve her zaman yanında olan güçlü teşkilatlar ve gönüllülerle. Bizler de yerelde gönüllülerin birlik ve beraberliği ile güçlü bir teşkilat olursak partimizde uluslararası arenada güçlü olur. Her birimiz bir zincirin halkası gibi birbirimize bağlıyız, birimiz zayıf düşersek tüm zincir kopar. Biz Ak kadınlar da bu zincirin halkası olarak İl Başkanımızın her zaman yanında güçlü bir şekilde duracağız. Çorum’da AK Parti’ye gönül vermiş tüm kadınları 28 Ocak’ta İl Başkanlığı Kongresine bekliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2018 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.