Kadınların coşkusu şevk veriyor

AK Partili kadınlar teşkilatlardaki heyecanın kendilerine şevk verdiğini söylüyor

16 Ekim 2017 Pazartesi 14:23
Kadınların coşkusu şevk veriyor

AK
 Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ilçelerdeki kadın teşkilatlarının heyecanın kendilerinin çalışma azmini artırdığını söyledi.  

Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi sürecinde ilçelerde yönetimlerin oluşturulması için mülakatlar gerçekleştiren İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir,
 9 ilçeye yaptıkları ziyaretlerde  azimli ve dava üzerine yoğunlaşan yeni bir teşkilatlanmayı amaçladıklarını  belirterek şöyle devam etti: "Eski ve yeni yönetimlerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiği, dava ruhunu ve Ülkemizin bekasını her şeyin üzerinde tutup bu doğrultuda hareket edecek bir teşkilatlanma için çabalıyoruz.  Bu teşkilatlanmada kadınların şevki ve burayı yuvası gibi benimsemeleri  ile güçlü ve dinamik bir teşkilat oluşacağına inanıyorum. Bizlerin kadın kolları teşkilatı olarak amacı siyasetin yanında  yetim, öksüz ve yaşlıların, şehit ve gazi ailelerimizin yanında olmak, onların dertlerine derman olabilmek ve Allah rızası için hizmet etmektir. İlçe kadın kolları yönetim adayları için gerçekleştirdiğimiz mülakatlar esnasında adayları dava ruhu ve heyecanı bizleri de etkiliyor, çalışma azmimizi arttırıyor. İl Kadın Kolları olarak merkezde ve ilçelerde yaptığımız  çalışmaların yansıması ilçe kadın kollarının yaptığı çalışmalarda görüyoruz. Bunun ilk örneğini Alaca Kadın Kolları Başkanımız Aysema Arklan'ın ilçedeki bu pazar günü  kadın kolları teşkilatı ve gönüllü kadınlarla bir araya gelerek gerçekleştirdiği coşkulu toplantıda ildeki şevkin ilçeye de yansıdığını  gösterdi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  “İstikbalimiz için ikinci bir Kurtuluş Savaşı verdiğimiz bir zaman diliminin tam ortasındayız. Şu gerçeği artık inkâr edilemez bir şekilde hep beraber görüyoruz: Türkiye, içeriden ve dışarıdan kuşatılmaya çalışılıyor. Ülkemiz, tıpkı pençeleri sökülmüş bir aslan gibi ehlîleştirilmek, boyunduruk altına alınmak isteniyor” sözleriyle de dile getirdiği Türkiye'nin ikinci bir Kurtuluş Savaşı verdiği bu zaman dilimi içerisinde biz kadınlar " Nene Hatunlar, Şerife Bacılar " olup Ülkemizin içinde bulunduğu bu Kurtuluş mücadelesinde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.İçerde ve dışarıdaki düşmanlara karşı bir annenin çocuğuna olan korumacı yaklaşımı ile hareket ederek yerimizi alacağız." 






Son Güncelleme: 16.10.2017 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmihan yolcu 2017-10-16 23:07:25

İnşallah özğur bir türkiye için yola devam.

banner165