‘Kamu vicdanı rahatlatılmalı’

CHP İl Kadın Kolları yönetimi, Suriyeli çocukların hamile kalması iddialarına sessiz kalmayacaklarını açıkladı

22 Ocak 2018 Pazartesi 17:00
‘Kamu vicdanı rahatlatılmalı’

CHP İl Kadın Kolları yönetimi, İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 18 yaşından küçük çocukların hamile kaldığına yönelik iddialar üzerine açıklama yaptı.

CHP kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, yaptığı açıklamada özetle, 5 ay içinde yaşları 18'den küçük 39'u Suriyeli 115 çocuğun hamile olduğunun saptanmasına sessiz kalmalarının mümkün olmadığı belirtilerek, “Bu utanç tablosuna sessiz kalmamız düşünülemezdi. CHP kadın kolları olarak bu utanç tablosunu bizlere yaşatanlardan hesap sormak bizim boynumuzun borcudur. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimiz dediğimiz çocuklarımıza evlatlarımıza sahip çıkmak gerek mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi, gerekse şahsımın en önemli misyonlarından bir tanesidir. İlgililer hakkındaki gereği yapılana kadar konunun takipçisi olacağımızı belirtmek isterim. Adli makamlardan tüm kamuoyu ve CHP kadın kolları olarak beklentimiz ilgililerin kamu vicdanını rahatlatacak şekilde cezalandırılmaları.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.