Kamyoncular Garajı’na ziyaret

MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, seçim çalışmaları kapsamında Kamyoncular Garajı’nı ziyaret etti.

28 Mart 2015 Cumartesi 16:49
 Kamyoncular Garajı’na ziyaret


MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, seçim çalışmaları kapsamında Kamyoncular Garajı’nı ziyaret etti.


Çevre Yolu Gıda Toptancılar Sitesi yanında faaliyet gösteren garajda şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya gelen Ahmet Anak, şoför ve kamyoncu esnafının sorunlarını dinledi. Anak, durmadan artan akaryakıt fiyatlarının sektörün sırtında ciddi bir yük oluşturduğunu ifade etti. Esnafın ödemek zorunda olduğu vergilerinde bir hayli yüksek olduğunu kaydeden Anak, sınırlı sermayesine emeğini de katarak çalışan bu insanların görmezlikten gelinemeyeceğini vurguladı. MHP iktidarında esnafın özellikle korunacağına dikkat çeken Anak, esnafın sorunlarını yakından bildiklerini belirterek, çözüm noktasında MHP olarak iktidara geldiklerinde gerekenlerin yapılacağı sözünü verdi.


ÇESOB BAŞKANINI ZİYARET ETTİ


MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç’ı da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaret sırasında konuşan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç,  esnaf ve sanatkârların daha etkin bir şekilde korunması ve kollanması adına siyasilerden her platformda destek istediklerini belirterek, “ Biz esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını iktidarından muhalefetine kadar her kesime anlatmaya ve aktarmaya çalışıyoruz” dedi.


MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak’ın da yıllardır iş hayatında bulunan değerli bir esnaf olduğunu belirten Yalçın Kılıç, esnafın sıkıntı ve sorunlarını bilen kişilerin Meclis’te yer almalarının kendilerini son derece memnun edeceğini kaydetti. MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak da desteklerinden dolayı ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a teşekkür etti. 




Son Güncelleme: 28.03.2015 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.