Kapıda karşıladı, dinledi ve uğurladı

AK Parti Milletvekilleri Ceylan ve Kaya, Sungurlu'yu dinledi.

23 Ekim 2018 Salı 15:28
Kapıda karşıladı, dinledi ve uğurladı

AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile Milletvekili Oğuzhan Kaya, Sungurlu’nun sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

Sungurlu merkez ve köy muhtarları Meclis’te AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya ile bir araya geldi.

Sungurlu merkez ve köy muhtarları, ilçe merkezi ve kırsalda yaşanan sorunlar, alt ve üst yapı hizmetlerine ilişkin talepler ve diğer beklentilerini dile getirdiler.

Milletvekilleri Ceylan ve Kaya, muhtarları tek tek dinledikten sonra çözümü hususunda gerekenin yapılacağı sözünü verdiler.

Muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ceylan ve Kaya, AK Parti iktidarında şehir merkezinde ne varsa kırsalda da o hizmetin bulunmasını temel hedef olarak belirlediklerini belirterek, bu hedefler doğrultusunda 16 yıldır Çorum merkez ve kırsalına önemli yatırımlar yaptıklarını, halen de yapmaya devam ettiklerini ifade ettiler.

Ceylan ve Kaya, muhtarları meclis binası girişinde karşılayıp taleplerini dinledikten sonra yine aynı şekilde uğurladılar.

Son Güncelleme: 23.10.2018 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSKİLİP i de söyleyeyim. 2018-10-23 20:52:43

İSKİLİP TOSYA YOLU MÜJDESİNİ BEKLİYORUZ.
İSKİLİP ÇORUM ARASI DUBLE YOL YAPILMASINI VİRAJ VE KAVŞAKLARIN GÜVENLİ HALE GETİRİLMESİNİ,
İsteyipde kapalı spor salonu tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali yoktur Egsersiz parkları yoktur ihtiyaçtır Hastaneye uzman hekim atanıyor ancak başlayacak midir?
Göç veren değil ilçemizdeki halk eğitim üretimi durumu sevinin insanlar ilçemizde yoktur. İlçemizde cezaevinde üreteler ayakkabılar aranır haldedir. Ne kadar mutluluk vericidir.
Üniversite AÇILMALIDIR BİNA FAALİYETE GEÇMELİDİR.
İSKİLİP KALİSİ VE ALTINDAKİ MAĞARALAR RESTORA Edilmelidir. İSKİLİP Belediyesi desteklenmelidir. İSKİLİP içinden geçen 3 tane kanal var dizayn edilmeli ışıklandırılmalıdır.
Yapılması gereken ÇOK ŞEY VARKİ ÇOK YAPACAK VARMI? SEÇUMLER YAKLAŞIYOR masallar masallar TOSYA İSKİLİP YOLU dile gelirmi?

Avatar
Dinleyenlere 2018-10-23 22:49:46

İSKİLİP dersleri dile getiriliyor sarırım;
İskilip de kapalı otoparkta ihtiyaç vardır. Dini bayramlarda trafik felç,
Hükümet konağı bayramlarda halka açık olamazmı yada yakındaki okul bahçesi araç parkı için kullanılmalıdır. Kibritçi sokak ptt kaldırılarak ptt etrafı kamulaştırılarak ptt arkası önü eski kadastro binası altı-2 kat otopark üstü meydan havuz eksersiz parkı vs güzel bir konsept trafik hark derdi olmaz ne güzel olur ptt de ilçenin bir köşesini canlardadır. Hükümet konağından karşı parkı baktığımızda bu proje çok güzel görünür Benzeri kastamonu, Eskişehir de olduğu üzere çay dere ıslah edilerek IŞIKLI kondomlu fıskıyeli güzel bir proje yapılamazsa TOSYA YOLU NE HALDE MALİYETMİ YÜKSEK HER YERE HİZMET İSKİLİP EDE HİZMET HİZMET YATIRIM İLGİ
İSKİLİP SANAYİ GERİŞ ÇIKIŞ KESKEN 270' LİK VİRAJLAR DÜZELTİLMELİ GREYDERLER, KAPCA VE KAMYONLAR VAR NİYE VİRAJLAR YAPILMIYORRRRRRRRR NİYE?