Karaca’yla projeleri değerlendirdi

TOKİ Finansman Daire Başkanı hemşerimiz Ayhan Karaca, AK Parti Ekonomi...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 17:06
 Karaca’yla projeleri değerlendirdi


TOKİ Finansman Daire Başkanı hemşerimiz Ayhan Karaca, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'yı TBMM'deki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Karaca, ziyarette yaptığı konuşmada, “25. Dönemde yeniden Milletvekili seçilmiş olmanızdan dolayı kutluyor, size ailenize ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve başarılı hizmetlere vesile olmasını diliyorum" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Karaca'ya teşekkür eden Bağcı ise, “Ankara bürokrasisinde görev yapan başarılı ve değerli bir hemşerimizsiniz. Sizin yürütmekte olduğunuz göreviniz hem ülkemiz açısından hem de ilimiz açısından, hükümetlerimizin sosyal devlet uygulamasının en başarılı projesidir. Katkınız büyük. Özel ilgi ve takibinizle Çorum Toplu Konut Projelerinde daha hızlı mesafe almaktayız" dedi.


Ziyarette halihazırda üzerinde çalışılan Kargı, Osmancık 2. Etap, Dodurga, İskilip, Bayat, Uğurludağ ve Sungurlu 3. Etap projeleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Projelerin bir kısmının işlemlerinin Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde, bir kısmının talep örgütlemesi aşamasında, bir kısmının ise imar düzenlemeleri için Belediyelerde olduğu, işlemleri tamamlananların ise TOKİ tarafından hızla ihaleye taşınması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.




Son Güncelleme: 03.08.2015 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.