Karadağ'a çok sert sözler

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı AK Parti İl Başkanı'na çok sert sözlerle karşılık verdi

26 Nisan 2018 Perşembe 14:30
Karadağ'a çok sert sözler

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ı sert sözlerle eleştirdi.

24 Haziran erken seçimleri  ve süreçle ilgili açıklamalarda bulunan Özsaçmacı, AK Parti İl Başkanı Karadağ’ın seçim istişare toplantısında İYİ Parti’ye yönelik sözlerine karşılık verdi.

Partisinin siyasi yelpazede milli merkezi temsil ettiğini, ne sağında ne solunda merkezin ta kendisi olduğunu savundu. İYİ Parti olarak tüm teşkilatlarla seçime hazır oldukları mesajını da veren Özsaçmacı, iktidarın il başkanı Karadağ’a seslenerek, “İktidar partisinin Çorum iline atanmış olan Amasyalı Başkanının Çorumlu seçmene Çorum’a yapılan yatırımlar ve hizmetleri ile alakalı açıklamalar yapması beklenirken; algılarla oynamayı tercih ederek yolsuzluk, hırsızlık, yağma düzenin üstünü örtmeye çalışmıştır. Çünkü aklı; olan ile alan arasına sıkışmıştır. Amasyalı AKP Çorum il başkanına birkaç hatırlatma; Seçimlere girme hakkımız kanunların öngördüğü koşullarda olmasına rağmen partimizin seçimlere katılmasını engellemek için karar çıkarttırmaya çalışırken bozulan oyununuz sizlerin kimyasını daha da bozmuş anlaşılan. Açılım demişsiniz, şemsiye, proje ifadeleri ile saçılmışsınız; 2001 yılında milletvekili transferleri ile kurulan AKP transfer ve hilelerin temsilcisidir. Zamanın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ve CHP’nin destek vermesi ile genel başkanınızın ara seçimle milletvekili olması nasıl ifade edilmelidir.” diye sordu.

Son Güncelleme: 26.04.2018 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osman 2018-04-26 15:53:58

Güç sarhoşu Ak Parti hala ayikmamis belli ki. Mazlumun, haklının, hal ve hukukun temsilcisi İYİ PARTİ geliyor.

Avatar
Selam ve dua ile 2018-04-26 16:47:12

Amasyali başkan hafta sonu Çomar barajında piknik yapa dursun flaş flaş

Avatar
kağan 2018-04-26 16:56:25

olur mu özsaçmacı adamlar sütten çıkmış ak kaşık.

Avatar
Akparti 2018-04-26 20:36:29

İnsanları sehirli ve bölgelere ayırarak siyaset yapanlar.Bu memlekete ne kattiklarina bakmak lazım.MHP de siyaset yapıp bu davaya sadakat yemini edenler.Yeminini bozup sözde iyi yani feto CHP iyi PKK ittifakına destek vermek ancak sizin gibilere yakışır