Karadağ'a o kitabı hediye etti

Mürsel Turbay, önce kutladı sonra Safahat hediye etti

15 Şubat 2018 Perşembe 16:21
Karadağ'a o kitabı hediye etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 28 Ocak günü gerçekleştirilen 6.Olağan İl kongresinde güven tazeleyen İl Başkanı Mehmet Karadağ’a kutlama ziyaretleri sürüyor.

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, beraberinde Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı, BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Burhan Şahin ile birlikte AK Parti’yi ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Turbay, İl Başkanı Mehmet Karadağ’a hayırlı olsun dileklerini iletti, ardından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ‘Safahat’ adlı kitabını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Karadağ, “Mehmet Akif Ersoy devletine, milletine, bayrağına, ezanına bağlı bir vatan şairiydi. Hasta yatağında yazmış olduğu İstiklal Marşımız bunun en güzel örneğidir. Onu milletimize ve kahraman ordumuza armağan etti. İstiklal Marşı milletin eseridir, malıdır demiştir. Safahat adlı eseri son derece faydalı ve önemlidir. Kitabın ilk bölümü Oku diye başlar ve şu dizelerle seslenir;’ Dili yok kalbimin, ondan ne kadar bizanım! Oku, şayet sana bir hisli yürek lazımsa; Oku, zira onu yazdım, iki söz yazdımsa.’

İşte biz milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir milletiz, hediye edilen eser çok önemli bir eser.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165