Karadağ Ankara yolcusu

AK Parti'de beklenen il başkanı istifa sayısı 30 olarak konuşuluyor.

05 Eylül 2017 Salı 15:21
Karadağ Ankara yolcusu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 ilin il başkanlarını 6-7 eylül tarihlerinde Başkent'te topluyor. Olağan toplantıda 'metal yorgunluğu' nedeniyle istifası istenilen ancak halen istifa etmeyen il başkanları konusununda gündeme gelmesi bekleniyor. Şu ana kadar 12 il başkanının istifa ettiği AK Parti'de beklenen il başkanı istifa sayısı 30 olarak konuşuluyor. 

AK Parti Genel Merkezi'nin istifa konusunda istişareleri il başkanları toplantısında da sürdürmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kendiliğinden ayrılırsa vefa gösteririz'  sözlerinin ardından 12 il başkanı kendiliğinden istifa etmişti. Erdoğan'ın istifa beklentisi sürerken, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'da istişarelerin devam ettiğini belirterek, daha istifa edecek il başkanlarının olduğunun sinyalini vermişti.


TOPLANTI İKİ GÜN SÜRECEK 


Ankara'daki 2 gün sürecek il başkanları toplantısında istifası beklenen il başkanlarını zor saatler bekliyor. Toplantının basına kapalı bölümünde istifa istenilen ancak henüz etmeyen il başkanlarının da gündeme gelebileceği belirtiliyor.


AK Parti Samsun il başkanı Muharrem Göksel, Kırıkkale İl Mürsel Akçay, Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, Tokat İl Başkanı Metin Polat, Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek’in de iki gün sürecek il başkanları toplantısına katılmak için Ankara'ya hareket edeceği ifade edildi.


Kaynak: HEDEF HALK

 

Son Güncelleme: 06.09.2017 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-09-05 18:48:17

istifa ettirilse kimsenin üzülmeyeceği bir siyaset ortaya koydu. darısı birilerinin başına inşaallah.

Avatar
Kemal 2017-09-05 19:04:42

Karadağ Ak Partinin gülümseyen yüzüdür. Karadağ in tecrübesi yeter. Ancak bilinmelidir ki Çorum Ak Parti de sıkıntılar var. Ak parti de hemen herkesin bir adamı ve yine hemen herkesin bir hesabı var. insanların çok ta mutlu olduğu söylenemez. Bir ilçe başkanı bayramda demeç vermiş. Bayramlar kucaklaşma ve kenetlenme zamanıdır demiş. Acı acı gülümsedim. İçimden bir ses be hey başkan sen şimdiye kadar kaç kişiyi kucaklayabildin. Şimdiye kadar kaç muhtara ve kaç STK ya yar olabildin. Sen kime ne anlatıyorsun ve sen verdiğin demece inanıyor musun. Belediye Başkanı çıkmış biz anket yaptırdık. Halk % 75 memnun demiş. Çoğunuz reisin kredisinden yiyorsunuz. Bir ilçede muhalefet ne diyor. Millet vekili ilçemize uğramıyor. Aslında doğru değil. Milletvekilleri ilçelere uğruyor fakat halkın arasına girmiyor. Muhtarlarla ve stk larla bir araya gelmiyor. Bir gurup adam ile görüşüyor bunu particilik zannediyor. Onlarda filanca milletvekili bizim adam diye bőbürleniyor. Dedim ya adamcılık Partiyi kemiriyor. Adamları deşelesen bazen ucu kriptolara dayanıyor. Belli ki Sızıntılar tetikte. Ak Partiye nasıl sızarız. Kurum ve kuruluşlara nasıl yönetici oluruz hesabında. Dolayısıyla Reis te bunun farkında iste bunun için metal yorgunluğunu işaret ediyor ve her nedense kimse üstüne alınmıyor. Partinin bayramlasmasindaki fotoğrafa bir bakın ve fotoğrafı iyi okuyun. Oradaydım. Sizde göreceksiniz. Sadece Türkiye nin değil dünyanın en büyük sivil toplum hareketi olan Ak Parti Çorum ve ilçelerin resmi. Sanırım Karadağ başkan da bu olumsuzlukların farkındadır. Eğer rahat bırakılırsa Çorum da güzel şeyler olur. Bu adamcilara tavsiyem. Ak Partiyi rahat bırakın ve kişisel çıkarlar için partiyi kullanmayin. Çünkü küresel güçler ülkemizin etrafını kemirirken Ak Parti ve Reis ülkemizin son şansıdır.

Avatar
Enterasan 2017-09-05 20:45:05

Alacada ümitten kurtuluyoruz çok şükür darısı belediye başkanı m.esat eyvaza