Karadağ gündemde

İsmi belediye başkan adaylığı ile gündeme gelen AK Parti İl Başkanı Karadağ, esnaf turlarını sürdürüyor.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:40
Karadağ gündemde

Çorum'da geçtiğimiz hafta sonu cep telefonlarına gönderilen yerel seçim anket mesajının ardından ismi belediye başkan adaylığı ile gündeme gelen AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 24 Haziran seçimleri sonrasında başlattığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile günü kurtaran bir ülke olmaktan çıkıp geleceği planlayan bir ülke konumuna geldiğini söyledi.

İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın 24 Haziran seçimlerinin ardından parti yöneticileriyle birlikte başlattığı esnaf ziyaretleri sürüyor. AK Parti olarak her fırsatta Çorum halkı ile bir arada olmaya gayret ettiklerini dile getiren Karadağ, AK Partinin artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmaların yattığını dikkat çekti.

Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinlediklerini dile getiren Karadağ, halkın AK Partiye olan teveccühünün kendilerine enerji verdiğini, kendilerinin de bu teveccühe layık olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

Mehmet Karadağ, "Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti döneminde aldı. Yine Türkiye AK parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi" ifadelerini kullandı.

Karadağ, ayrıca Küçük Sanayi Sitesi’nde Türkiye’de ilk kez cam parlatma keçesi imal eden bir firmayı da ziyaret etti. Firma yetkilisi Hikmet Ersoy’dan bilgi alan Karadağ, sanayicilerin sahip olduğu girişimci ruhla Çorum’un 'Anadolu Kaplanları' modeliyle örnek gösterildiğini hatırlattı.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin ülke ekonomisinin can damarı olduğunu dile getiren Karadağ, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra KOBİ’lerin gelişmesi ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sunması için gereken desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İHA

Son Güncelleme: 31.07.2018 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2018-07-31 00:44:10

Kasa operasyonu yüzünden mimlenen birisinin belediye Başkanı olması doğru mu? Etmeyin zorla CHP nin eline vermeyin belediyeyi.

Avatar
Dağlı 2018-07-30 19:07:16

Niye çorum da adam mi kalmamış

Avatar
Çorumlu 2018-07-30 23:04:20

Senden ne il başkanı nede belediye başkanı olur git işine bak ayrıştırıcı ötekileştirici ve kinvi bir insansın

Avatar
ÖZ ÇORUMLU 2018-07-30 20:54:47

MEMLEKETTE ADAM KALMAMIŞMI

Avatar
Merhaba 2018-07-30 23:54:56

Çok gez çok dolaş belki bir gün olursun

Avatar
Murat 2018-07-31 12:13:11

Reis e oy veriyoruz tamam ama akp yönetimi ne oy yok. Keşke aday olsa da bi rezil olsa . Bi de msj atıyorlar Mehmet Karadağ'a yazın anketlere diye ...siz önce m. Külcünün hesabını verin suçu varsa yargılansın madem suçsuz neden aldınız pat diye görevden?

Avatar
m.erden 2018-07-31 15:32:50

hiç mi akıl fikir yok oyuncak mı bu işler.

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-07-30 23:30:13

aha bunu benden başkası da yazamaz acık kimlikle şimdi parti yönetiminde bulunan yönetiçinin mi yoksa teşkilat bşk yrd dedigi mi olacak o na göre mehmet karadagın bld başkan lıgını yorumlayın

banner165