Karadağ samimi değil

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, havaalanı konusunda AK Parti İl Başkanı Karadağ'ı samimiyetsizlikle suçladı

11 Haziran 2018 Pazartesi 17:33
Karadağ samimi değil

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, havaalanı konusunda iktidar partisinin il başkanı Mehmet Karadağ’ı eleştirdi.

‘Çorum’a havaalanını biz yaparız’ şeklinde açıklama yapan  AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ı eleştiren CHP’li Başkan Tüfekçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın müstakil Çorum’un müstakil havaalanı talebine Merzifon’u adres gösterdiğini hatırlatarak, “AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın Merzifon Havaalanının adına Çorum adının eklenmesine ben karşı çıktım sözleri Çorum havaalanı konusunda samimiyetsizliğinin açık ve net bir şekilde dışa vurumudur. Sayın Mehmet Karadağ’ın bir Amasyalı olarak Çorum adının Merzifon havaalanına eklenmesine karşı çıkması hayatın doğal akışında olabilecek türden bir tepki. Havaalanını biz yapacağız söylemi tamamen konjonktür içinde söylenmiş popülist bir söylemden öte bir şey değildir.” dedi.

Son Güncelleme: 12.06.2018 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbetçi 2018-06-12 01:30:31

Bence de samimi değil oy kaybolmadın diye tribüne oynamış, Tayyip bey Çorum’a gelince ağzınızı bile açamadınız, kimi kandırıyorsunuz?