Karadağ söz verdi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, yerel seçimlerde aday belirlenmesinde parti tabanının tercihinin dikkate alınacağını söyledi.

23 Ağustos 2018 Perşembe 17:21
Karadağ söz verdi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, yerel seçimlerde parti tabanının tercihinin dikkate alınacağını söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kurban Bayramı’nda merkez ve ilçelerde teşkilatları ziyaret ederek bayramlaştılar.

Bayramlaşma programlarında konuşan İl Başkanı Mehmet Karadağ, genel seçimlerde yakaladıkları başarının sinerjisinin yerel seçimlere de artarak yansıyacağından emin olduğunu söyledi.

Millete hizmet etmenin bir dava şuuru gerektirdiğini kaydeden Karadağ, "Dolayısıyla bu şuurla hareket ederek yerel seçimlerde, hem belediye, hem il genel meclisi hem de belediye meclislerinde en yüksek oyu alacağımıza yürekten inanıyorum. Kargı her zaman her seçimde gerekeni yapmıştır. Bu vesileyle de gerek genel seçimlerde gerekse cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor bir oy verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Teşkilat olarak bir bütün olarak hareket ediyoruz. Bu hareketin neticesinde, Kargı ve diğer ilçelerinde desteğiyle Çorum il teşkilatı olarak Mayıs, Haziran, Temmuz aylarında üst üste Türkiye birincisi olduk. Bu başarıda tüm ilçelerimizin katkısı vardır ancak Kargı’nın katkısı büyüktür’’ dedi.

Son Güncelleme: 24.08.2018 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-08-23 18:16:59

Seçimlerde şehircilik ve inşaat tecrübesi kişiler aday seçilsin.
İSKİLİP BAKIN BAYRAMDA TRAFİK MAHVOLDU PARK YAPILACAK YER YOK. YANA PARK ÇOK KİŞİYİ MAĞDUR ETTİ. PTT KALDIRILIP ALTI -2 KATLI ÜSTÜ GEREKİRSE 2 KATLI 500 ARADAN AŞAĞIYA KAPASİTE OLMAYAN PARK KKİPRİTÇİ SOKAKTAN DA BİRLEŞİP ORADAKİ EVLERDE KAMULAŞTIRILOP OTOPARK sorunu giderilmelidir.
İskilip Tosya Yolundan haber varımdır sayın başkanımızdan MÜJDE BEKLİYORUZ maliyet mani değil devletimiz büyük imkanlar büyük İLÇEMİZE HAK ETMEMİ EDİYOR.
İSKİLİP DE KAPALI SPOR SALONU KÜLTÜR MERKEZİ İHTİYAR KONAĞI ihtiyacı vardır
Buradan bir kez daha dile getiriyorum İnşaat devam eden yollarda uyarıcı trafik işaretleri ihtiyacı vardır.karayollarındaki çalışmalar bir ar evvel bitirilmesi DUBLE YOL YAPILMALIDIR.
BU ARADA İSKİLİP DE İNŞAAT RUHSATI VERİLEN BİNALARIN SOKAK BAĞLANTISI OLMALI ŞEHİR MEYDANA TOPLANTI TRAFİK SORUNU PARK SORUNU OLUYOR İSTENMEYEN OLAYLAR MEYDANA GELMEKTEDİR. VEDE GELMİŞTİR HER BAYRAM. HERŞEY GÜZEL TÜRKİYE GÜZEL ÇORUM VE GÜZEL İSKİLİP İÇİN İNSAN İMRENİYORUM BAŞKA BAŞKA YERLEŞİK YERLERİNİ GÖRDÜKÇE HAYIRLI BAYRAMLAR.

Avatar
Ali 2018-08-23 20:37:02

Mehmet karadağı iskilip e aday yapalım

Avatar
Kırgın akp li 2018-08-23 22:14:16

Sen olmada

Avatar
Haluk 2018-08-23 22:50:33

Neye söz, havaalanına mı?

Avatar
Kenann 2018-08-24 00:48:34

Zeki GÜL, bu işi gayet güzel yapıyor ancak Biraz daha aktif olması, Milletvekillerini kendi yetkililerine müdahale ettirmeli..
Böyle pasif kalirsa aday yapmazlar, Halka dökün Sen hala Partiye dokunuyor sun

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-24 01:33:24

bu köylerin hiç katkısı yok degilmi laçin merkez yüzdesine bi de çamlıcaya bakın hiç mi köylerden bahsedilmeyecek laçin teşkilatta hiç köyden yok ama bizim oyumuz yüzde 86 laçinin kaç başkan

Avatar
Çorum 2018-08-24 09:35:03

Biz Cumhurbaşkanımıza oy verdik size değil yozgat gibi ders vermek lazım,

Avatar
FSMRTE 2018-08-24 11:17:21

Tabandan kastınız eğer Her gün partiye gelip sizlerin dalkavukluğunu yapan zavallılar ise vay halimize. Partinin tabanı ifadesi yerine parti seçmeni ifadesi daha isabetli olur diye düşünüyorum. Bunların tespiti ise anket çalışmasıyla sokak sokak cadde cadde yoklama alınmasıyla olur. Biraz kafanızı kibirden değil; etrafta ne var ne yok onu görmek için kaldırın lütfen....Bazen sizin yapıp ettiklerinizin faturası bize kesiliyor ve birşey diyemiyoruz.. zor da olsa emrolunduğu gibi dosdoğru olunuz, çünkü siz zora talip olmuşsunuz....