Karadağ’dan Alaca Ziraat Odası’na destek sözü

Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz ve Yönetimi AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ’ı makamında ziyaret ederek yeni görevi nedeniyle tebrik etti.

21 Kasım 2016 Pazartesi 16:37
 Karadağ’dan Alaca Ziraat Odası’na destek sözü


Alaca Ziraat Odası Başkanı İlhan Yılmaz ve Yönetimi AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ’ı makamında ziyaret ederek yeni görevi nedeniyle tebrik etti. 


Karadağ’ın İl Başkanlığı’na atanmasından dolayı mutlu olduklarını kaydeden Yılmaz, Karadağ’a Ziraat Odası tarafından üretilen tereyağından hediye etti. Alaca Ziraat Odası’nın kurumsallaştığını söyleyen Oda Başkanı Yılmaz, oda bünyesinde oluşturulan kooperatifle tereyağı üretimi başta olmak üzere süt ve süt ürünleri üretildiğini ifade etti. Ürettikleri ürünlerin pazarlanması konusunda Karadağ’dan destek isteyen Yılmaz, Karadağ’ın İl Başkanlığına atanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek, “Sayın Başkanımızı yakından tanıyoruz. İl Başkanlığına atanması bizleri çok memnun etti. Alaca’da kendisini misafir ederek odamızın faaliyetleri hakkında bilgilendirmeyi çok arzu ediyoruz” dedi. 


Ziyaretlerinden dolayı İlhan Yılmaz ve yönetimine teşekkür eden Karadağ, “Alaca Ziraat Odamızın yeni kurduğu oluşumla üretime geçmesi hem Alaca ekonomisine hem de Çorum ekonomisine olumlu katkıları olacaktır. Bizler de kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız.” Dedi.




Son Güncelleme: 21.11.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.