Karadağ’ın ilk iade-i ziyareti

AK Parti İl Başkanı Karadağ, ilk iade-i ziyaretini TÜGVA'ya yaptı

24 Nisan 2018 Salı 11:05
Karadağ’ın ilk iade-i ziyareti

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, ilk iade-i ziyaretini TÜGVA Çorum Şubesi yöneticilerine yaptı.

 Karadağ, beraberinde İl Başkan Yardımcıları, Hasan Algül, Salih Osman Fındık, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte TÜGVA Çorum Şubesi Başkanı Kerep Ölçer ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 28 Ocak’ta gerçekleştirilen il kongresine katılımları ve  akabinde il başkanlığına yaptıkları ziyarete teşekkür ederek, iade-i ziyaretlerini ilk kez TÜGVA ile başlattıklarını söyledi.

SEÇİLME YAŞI 25’TEN 18’E İNDİ

Yoğun ve hummalı teşkilat çalışmaları nedeniyle ilk ziyaretlerini gençlere yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadağ, gençlerin geleceğin teminatı olduklarını belirterek, şöyle dedi; “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Nisan 2017 halk oylamasında siz değerli gençlerimize verdiği değeri biliyorsunuz. Cumhurbaşkanlığı Sistemini düzenleyen Anayasa Değişikliği kanun maddelerinden biri de, milletvekili seçilme yaşının 25'ten 18'e indirilmesi,16 Nisan’daki referandumda sandığa gittiğimizde milletvekili seçilme yaşının 18’e çekilmesini de oylamış olduk. 18-25 arasında yaklaşık 9 milyon gencimiz kendisini temsil etme hakkı buldu. Mesele oy kullanma hakkına sahip tüm seçmenler arasında çok önemli bir seçmen kitlesinin temsil meselesidir. Meclis’in yüzde 11’ini seçme hakkına sahip gençlerin seçilme hakkına sahip olmasından söz ediyoruz.

EN BÜYÜK GÜÇ GENÇLER

Dünyadaki en büyük gücü genç nüfusu olan Türkiye’den bahsediyoruz.

Dünyada değişimi yakalayacak genç beyinler, küresel aktör olabilme yolunda ilerleyecek genç liderler yetiştirebilirsek ancak o zaman geleceğimizi garanti altına alabiliriz. Geleceğimizi ancak gençlerimizin üzerine sorumluluk yükleyebilirsek inşa edebiliriz. Geleceği siz değerli gençlerle birlikte inşa edeceğiz, sizler geçmişini bilen geçmişten ders çıkartan geleceği sımsıkı dört elle sarılan bir nesilsiniz.

SİZLERİN YANINDAYIZ

15 Temmuz’da yaşanan hain saldırı da liderimizin bir sözü ile sokaklara çıkıp vatanımızı, bayrağımızı, devletimizi, milletimizi ve ezanımızı korumak için canınızı ortaya koydunuz. İşte bu ecdadının mirasına sahip çıkmayı bilen bir gençlik olduğunuzun en güzel göstergesidir.

Bizler her zaman ilimize, ülkemize, milletimize ve vatanımıza katkı sunan sivil toplum kuruluşun yanında yer aldık ve alamaya da devam edeceğiz. Tekraren sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”

SİYASET VE STK ORTAK ÇÖZÜM ÜRETMELİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Çorum Şubesi Başkanı Kerep Ölçer de,  “Öncelikle AK Parti İl Başkanlığı olarak nazik ziyaretiniz ve STK ziyaretlerine TÜGVA’dan başladığınız için teşekkür ediyorum. Ülke olarak geleceğimizi inşa etme hazırlığında olduğumuz bugünlerde sivil toplum ve siyasetin bir arada olması daha hızlı ve çözüme odaklı kararlar alınmasında etkili olacaktır. İlimiz, ülkemiz ve gençlerimiz için neler yapabiliriz, 2023 ve 2053 ülke vizyonuna birlikte nasıl katkı sunabiliriz, bunları gönül rahatlığıyla paylaşıp istişare edebileceğimiz bir ortama kavuştuk çok şükür. Gençler geleceklerini kendileri inşa etmek istiyor. Değerli il başkanımın da bu konuda hassas olduğunu biliyorum. Gençler için en güzel ve makûl olanı el birliğiyle sunacağımızdan şüphemiz yoktur.”

Son Güncelleme: 24.04.2018 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2018-04-24 14:23:12

sakın bize gelme kredin bitti.ilim yaymaya dön