Karaman Hoca’dan son uyarı!

Dünyaca ünlü İslam Hukuku Profesörü hemşehrimiz Hayrettin Karaman, ülke için hizmet ve kazanım bakımından en hayırlı liderin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kadrosu olduğunu yazdı ve 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala gaflet, yanlış hesap, oyuna gelmeme uyarısında bulundu.

21 Haziran 2018 Perşembe 10:38
Karaman Hoca’dan son uyarı!

Dünyaca ünlü İslam Hukuku Profesörü hemşehrimiz Hayrettin Karaman, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
Karaman Hoca, Yenişafak’ta bugün yayınlanan ‘Ölümün tecrübesi olmaz’ başlıklı yazısında, Alah Tealâ’nın 1950’lerden bu yana birkaç hayırlı kuluna iktidar nasib ettiğini, bu kullardan hizmet ve kazanım bakımından en hayırlısının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etti.
Karaman Hoca, bu hareketin lideri Erdoğan ve asıl kadronun halen hayırlı olma niteliklerini koruduklarına değindiği yazısında, ufukta Erdoğan’dan başka hizmete talip bir lider ve kadrosunun da kesinlikle görülemediğini savundu. Karaman, yazısını, “Bizim insanımız oyunu kullanırken bu defa da gaflete düşmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı, partisini de iktidar yapacaktır; bu ümit ve dua ile yolumuza devam edelim vesselam.” sözleri ile tamamladı.

İşte Karaman Hoca'nın 'Ölümün tecrübesi olmaz' başlıklı o yazısı
Büyük devletler kurmuş, asırlar boyunca üç kıtaya hakim olmuş, devleti ve saltanatı din-i mübinin, dolayısıyla ahlak ve adaletin emrine vermiş, İslam ümmetinin hayırlı bir parçası olan, beşeriyet icabı kusurları olsa da “hasenât seyyiatı, sevaplar bir kısm günahları siler” müjdesine göre gök kubbede hoş sadâ bırakmış ve inşallah Allah katında rızaya ermiş bir milletin çocukları olarak, ecdadımızın fetih ve imar ederek bize bıraktığı bu topraklar üzerinde yaşıyoruz, ama onları, kulca büyük ve hayırlı yapan pek çok değeri koruyabilmiş değiliz.
Gaflet, yanlış hesap, oyuna gelmek, pirinç peşinde evdeki bulguru da kaybetmek gibi kusurlarımız yüzünden madde ve manada geride kaldık. İçimizde makbul dualı kullar da var ki, Allah Teâlâ 1950’lerden bu yana birkaç hayırlı kuluna iktidar nasib etti, halkın geçici uyanış ve sahipleniş yıllarında bu hayırlı kullar, kaybettiklerimizin bir kısmını geri kazanmamıza vesile oldular. Kanaatim ve inancıma göre bu kulların, hizmet ve kazanım bakımından en hayırlısı Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Onu dünya bilirken, bilen dostlar takdir ve dua, bilen düşmanlar da imhası için ellerinden geleni sarf ederken içimizdeki gafillerin küçük hesaplar veya manevi miyopi yüzünden yanlış yollara saptıkları, pire için yorganı yakma, ölümü tecrübeye kalkışma gibi yanlışlara düştükleri görülüyor.
Ne imiş?
Bu iktidar şımarmış, maneviyatını kaybetmiş, içlerine sokulabilmiş sinekler yüzünden kamu menfaati zarar görüyormuş, yanlışlar yapılıyormuş…
Diyelim ki, bunlar kısmen doğru tespitlerdir.
Bu hareketin lideri ve asıl kadrosu hala hayırlı olma niteliklerini korumuyor mu?
Bence koruyorlar.
Madde ve manada kazanımlar devam etmiyor mu?
Herkes biliyor ki, ediyor.
Ufukta, hizmete talip olarak daha hayırlı bir lider ve kadrosu görülebiliyor mu?
Kesinlikle hayır.
İç ve dış düşmanlar bu iktidarı devirmek için plan üstüne plan, kumpas içinde kumpas kuruyorlar mı?
Uykuda olmayanlar bunu da açıkça görüyorlar.
Gerçek tablo bundan ibaret iken hala hiyanete benzer sonuçlar doğurabilecek gafletin ve yanlış hesapların piyasaya sürülmesi, milletini ve memleketini seven, düşünen, büyük emeklerin ve fadâkârlıkların ürünü olan kazanımların kaybı ihtimali bile uykularını kaçıran hayırlı insanımızı derin endişelere sevkediyor.
Ölüm tecrübe edilemez ve son pişmanlığın faydası yoktur.
Bizim insanımız oyunu kullanırken bu defa da gaflete düşmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı, partisini de iktidar yapacaktır; bu ümit ve dua ile yolumuza devam edelim vesselam.

Son Güncelleme: 21.06.2018 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatansever hainsavar paralelekoyar 2018-06-21 13:33:42

Sorun yoktu niye seçime gidiliyor. Sorun varsa niye hala iktidarda siniz. Ayrıca neye göre bu kanaat e varmış sayın hoca.

Avatar
Teo 2018-06-21 13:56:16

Allah bu adamı ıslah etsin. Fetvalar havada uçuştuğuna göre Durum TAMAM galiba

Avatar
ilginç 2018-06-21 13:46:49

"bizim insanımız oy kullanırken BU DEFA GAFLETE DÜŞMEYECEK" demek daha önce düştü mü. düşmediyse bu defa nasıl oluyor.diyecek birşey bulamıyorum.

Avatar
Hakkı 2018-06-21 14:40:40

Gaflet ve delalet içerisinde bir hoca.

Avatar
Kenann 2018-06-21 17:43:46

Sayın hocam senin siyaset üstü bir misyonun var İslam profesörüsun sen İslami siyasete alet ediyorsun. Olmaz buna hakkın yok. Kur'an ayetleri ile dalga geçilirken neredeydin

Avatar
TÜRK-MÜSLÜMAN 2018-06-21 13:58:07

suriye liler ne olacak.sayın cumhurbaşkanımız bulgaristan göçmenleri bu ülkeye geldiği zaman gelmemeli demişti hem türk hem müslümandılar.

Avatar
Valdo 2018-06-23 08:26:12

Sayın hocam, artık konuşmak bir şey ifade etmiyor. Sizinde çok iyi bildiğiniz gibi ALLAH ile kulun arasına kimse giremez sizin kaafir gördükleriniz belkide ALLAH katında sizden haayırlıdır. Gelelim gerçeklere pataates ve soğanın durumu herşeyi açıklıyor.

Avatar
Hacı 2018-06-22 23:54:51

Bu hoca iktidarı neden hiç uyarmıyor.

banner165