Karataş, Bağcı’ya bilgi verdi

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş , AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve...

19 Eylül 2014 Cuma 15:58
 Karataş, Bağcı’ya bilgi verdi


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş , AK Parti  Çorum Milletvekili  TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı’yı makamında ziyaret ederek,  Osmancık  Pirinç  Kültür ve Sanat Festivali’ne davet etti.


Karataş ziyarette Osmancık’ yapılan hizmetler hakkında genel bilgi paylaşımında bulundu.


Osmancık Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarını tamamlayarak üst yapı yatırımlarını geçeceğini belirten Karataş, şu bilgileri verdi; “


“Kanalizasyon çalışmaları tamamlanmış olup arıtma tesisi için İller bankasından kredi talep edilmiştir.


Kale’nin Restorasyon  ihalesine  çıkılmış olup, 09 Eylül’de teklifler alındı. Değerlendirmelerimiz devam etmektedir. Bakanlar Kurulu kararı çerçevesinde ilan edilen riskli alanlarla ilgili kentsel dönüşüm çalışmalarına bakanlıkla koordineli bir şekilde başlandı. Ayrıca nazım imar planı(1/5000)ve mevzi  imar planı (1/1000) için çalışmalara başlandı. Yarım kalan yol ve asfalt çalışmalarımız tamamlanmak   üzere” dedi.


Milletvekili Cahit Bağcı ise “ Osmancık’ ta   alt yapı çalışmalarının tamamlanarak üstyapı projelerimizin uygulanma safhasına gelmesi son derece önemli.  Koyunbaba  Köprüsü  ile Kale restorasyonu ilçemizin turizm  potansiyeli açısından önemli bir gelişmedir . Ayrıca Yüzyıllık bir şehrin planının yeni yapılıyor olması hem üzücü hem sevindiricidir. Kentsel dönüşüm öncesi  nazım ve mevzi imar planlarının ihale aşamasına gelmesi ilçeye modern bir görünüm kazandırmak açısından önemli başlangıçtır. Ancak zaman hızla akıp gidiyor. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çok çalışmamız gerekiyor. Bizler projelerimizin hayata geçirilmesi ve başarılı olmamız için üzerimize düşen desteği sürdüreceğiz” dedi.




Son Güncelleme: 19.09.2014 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.