Kavuncu'nun ilk sözleri

Temmuz'da düğün yapmayı planlarken damadının şehadet haberini alan Kavuncu, 'milletimizin başı sağolsun" dedi.

09 Haziran 2018 Cumartesi 14:56
Kavuncu'nun ilk sözleri

Bir yandan yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını yaparken bir yandan da 24 Temmuz’da evlatlarının düğün telaşı ve heyecanıyla hazırlıklarını sürdüren AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, damadı Said Uslu’nun şehadeti ile büyük acı yaşıyor.  Kavuncu ‘kıymetli oğlum’ diye bahsettiği damadının şehadet haberinden sonra “Milletimizin başı sağolsun” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Kavuncu’nun kızı Şeymanur Kavuncu ile Özel Harekat Polis Memuru Said Uslu bir ay önce nikahlanmışlardı. Genç çift Temmuz’da planlanan düğün için hazırlık yapıyordu. Ancak Said Uslu, Şırnak'ın Güneyçam bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Bugün Kavuncu ve Uslu Aileleri ile yakınları, dostları ve iki kardeş şehir Çorum ve Tokat şehit Said Uslu için gözyaşı döküyor.

KIYMETLİ OĞLUM...

AK Parti Adayı Erol Kavuncu ise ‘kıymetli oğlum’ dediği damadı Said Uslu’nun cenaze haberini sosyal medya hesabından Türk Bayrağı'yla birlikte şöyle duyurdu: “Özel Harekat Polisi Kıymetli oğlum Said Uslu bu sabah hain terör örgütüyle girmiş olduğu çatışma neticesinse Şehit olmuştur. Şehidimizin Cenazesi Bugün ilkindi namazına mütakiben Tokat/Erbağ Karakaya beldesinde toprağa verilecektir. Milletimizin başı sağolsun.

Son Güncelleme: 28.07.2018 01:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.