Kavuncu'ya sıcak karşılama

AK Parti 3. Sıra Adayı Erol Kavuncu, seçim çalışmalarına memleketi İskilip'ten başladı.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 01:26
Kavuncu'ya sıcak karşılama

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Çorum AK Parti aday listesinde 3. Sırada yer alan Erol Kavuncu seçim çalışmalarına İskilip’te başladı. Beraberindeki heyetle birlikte İskilip’e giden Erol Kavuncu AK Parti İskilip İlçe Başkanlığında partililere hitap etti. Kavuncu burada yaptığı konuşmada seçim çalışmasını İskilip’ten başlattığını vurgulayarak, “ Çorum ve bütün ilçelerimiz bizim için önemlidir. Ama biz kendi yaşadığımız bölge olarak İskilip, Bayat, Uğurludağ ve Oğuzlar bölgesinde çalışmalarımızı başlatıyoruz. İskilip’in ve diğer ilçelerimizin siyaseten giderilebilecek bütün sorunlarını biliyorum. Sizlerin hizmetkârı olarak var gücümle çalışıp sorunlarımızın çözümü için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Kavuncu daha sonra İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Lek ve beraberindeki partililerle birlikte esnafı ziyaret etti. Sohbet ettiği İskilipliler’den destek sözü alan Kavuncu, İlçe Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra İskilip’ten ayrıldı.

KAYNAK İSKİLİP'İN SESİ

Son Güncelleme: 23.05.2018 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2018-05-23 10:45:09

Çorum şanssız çorum bitik ne olacak bu çorumun hali

Avatar
Kenann 2018-05-23 22:33:45

Erol bey Eğitim Bir sen başkanı iken. Yıllarca eğitim kurumlarına hak hukuk gözetmeksizin atamalar yaptırdı.egitim kurumlarının hâli ortada. Acaba hiç pişmanlık duyuyormu

Avatar
İskilipin sesi 2018-05-23 02:49:53

Hep destek tam destek Allah yolunu açık etsin