Kavuştu ve Karadağ destek istedi

AK Parti eski Milletvekili ali Yüksel Kavuştu ve İl Başkanı Mehmet Karadağ, sanayi esnafından partilerine destek istedi

19 Haziran 2018 Salı 19:47
Kavuştu ve Karadağ destek istedi

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ile birlikte Küçük Sanayi Sitesindeki esnafı ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdüren Karadağ ve Kavuştu, sanayi esnafını gezerek 24 Haziran seçimlerinde destek istedi. Parti olarak esnafın yaşadıkları sorunların çözümü konusunda sürekli arayış ve çaba içerisinde olduklarını belirten Karadağ, "Tespit edilen sorunların çözümü için gerekli makam ve yetkililerle görüşmeler sağlayarak sorunların bir an önce çözülmesine yardımcı oluyoruz. Halkımızla bir arada olup her türlü ihtiyaç ve sorunlarını çözmek için sık sık bu tür ziyaretlere devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam" dedi.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Esnafa ve vatandaşlara hayırlı ve bereketli alışveriş dileklerinde bulanan Karadağ, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın bizlere karşı gösterdiği ilgi ve sıcaklıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Şehrimizin bütün caddelerini, sokak sokak dolaşıp, sorunları yerinde, esnafımızdan, vatandaşımızdan alıp, gerekli kurumlara gönderip, çözüm konusunda teşkilatımızla bürokrasi arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HER ZAMAN ESNAFIN YANINDAYIZ

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu da, “Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK Parti’nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi" dedi.

Son Güncelleme: 19.06.2018 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nefes 2018-06-22 13:11:33

Hacı yatmaz ve dolambaç Mehmet ne yaptınız Çorum’a ne

Avatar
Ali 2018-06-20 04:15:41

Havaalanı yaptınız mı ki ? Gidin Yozgat’a