Kenan Sır meclise aday

Esnaf Kenan Sır, CHP Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

20 Kasım 2013 Çarşamba 18:51
 Kenan Sır meclise aday


Esnaf  Kenan Sır, CHP Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

CHP il binasında resmi başvurusunu yapan Sır, Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı açıklaması yaptı.

36 yaşında evli ve 2 çocuk babası olan Sır, 15 yıllık esnaflığının yanı sıra CHP'de İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Merkez İlçe Gençlik kolları, Merkez İlçe Yöneticiliği gibi görevlerde yaklaşık 20 yıl aktif siyasette bulunduğunu belirtti.

CHP Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı açıklamasında bulunan Kenan sır, kendisine bu görevin lâyık görülmesi halinde, dürüst, ilkeli, çevreci bir belediyecilik anlayışıyla sosyal demokrat belediyecilikle tüm halkı tanıştıracaklarını belirterek, “Çorum'un tespit ettiğimiz tüm eksiklerini giderip, bu döneme kadar Çorum'a yapılmamış olanı yapmak için öncü olacağız. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışının gereği olarak şeffaf, hesap verebilir, daima halkın çıkarlarını gözeten bir anlayışla bu yola çıkıyorum. Çıktığım bu yolda gideceğim hedef Çorum halkının çıkarlarını korumak, Çorum'u daha ileri seviyelere taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. 11 yıldır AKP iktidarında Çorum hak ettiği yatırımları alamamıştır. Çorum'un çehresini ve vizyonunu değiştirecek, Çorum'u marka şehir haline getirmek için bir dizi projeyle yola çıkıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Belediyesini aldığında halkımız gerçek belediyeciliğin farkına varacak, göstermelik yatırımlar değil, kalıcı eserler bırakacağız. Biz Çorum'un geleceğini planlamak için geliyoruz. Bu aşamada bana destek olan başta ailem ve tüm halkımıza sonsuz şükranlarımı sunar, AKP'ye sandıkta hak ettiği dersi vermek üzere 30 Mart günü buluşmak dileğiyle saygılarımı sunarım.” diye konuştu.





Son Güncelleme: 20.11.2013 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.