Kılıçdaroğlu 1 külçe altına imzasını attı

CHP lideri Kılıçdaroğlu Çorum'da altın rafinerisini gezdi

19 Eylül 2017 Salı 18:04
Kılıçdaroğlu 1 külçe altına imzasını attı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Ahlatcı Altın Rafinerisi’ni ziyaret ederek, geçen yıl babası Hüseyin Ahlatcı’yı kaybetmiş olan Ahmet Ahlatcı’ya başsağlığı dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu, ziyareti sırasında rafinerinin işleyişi hakkında bilgi aldı.


Kılıçdaroğlu, Hüseyin Ahlatcı’nın 24 Ekim 2016 tarihinde vefatı üzerine, Ahmet Ahlatcı’yı telefonla arayarak başsağlığı dilemiş, ilk fırsatta bizzat da ziyaret edeceğini bildirmişti.


Araya giren yoğun siyasi gündem nedeniyle ziyaret dün gerçekleşti.


Ahlatcı Altın Rafinerisi’ne, Kılıçdaroğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve son yerel seçimlerde CHP’nin Çorum Belediye Başkan Adayı olan, eski Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut katıldı.


Kılıçdaroğlu’nu, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Başkan Yardımcısı, oğlu Ahmet Emin Ahlatcı, Ahlatcı Otomotiv Genel Müdürü olan kızı Yağmur Ahlatcı Yiğittaşçı, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar ve Ahlatcı Grubu’nun diğer üst düzey yöneticileri karşıladı.


Rafinerinin tüm birimlerini gezerek, altının arıtılması, külçe haline getirilmesi ve işlenmesi konularında ayrıntılı bilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, rafineriyi çok beğendiğini ifade ederek, böylesine bir tesisin Çorum’da bulunmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. 


Kılıçdaroğlu, yatırımcıları her zaman takdir ettiğini de belirterek, Ahmet Ahlatcı’nın Çorum’a yaptıklarını övgüye değer bulduğunu vurguladı.Ziyareti sırasında Kılıçdaroğlu 1 külçe altına baskı yaptı ve anı olarak imzasını attı. 




TERÖRÜ BİTİRME SÖZÜ

Çorum'a gelmeden önce Laçin'de konuşma yapan Kılıçdaroğlu, terörü 4 yıl içinde bitireceklerini vadetti. Kılıçdaroğlu, 

Çorum programı kapsamında Laçin ilçesine bağlı Gökgözler köyünü ziyaret etti. Köylüler tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, cemevi bahçesinde Gökgöz halkına hitap etti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bu ülkede herkesin kardeşçe yaşaması gerektiğini belirtti. “Eğer hepimizin karnı doyarsa, çocuklarımızı okula güler yüzle gönderirsek, hepimiz Türkiye’nin büyüdüğünü, kalkındığını görebilirsek, Türkiye’de, terörün olmadığını Türkiye’de, barışın olduğunu hep beraber görebilirsek, duyup yaşarsak o zaman bu ülkeye huzuru getirmiş oluruz” diyen Kılıçdaroğlu, “Benim size sözüm var. Bu millete sözüm var. Terörü en geç 4 yıl içerisinde bitireceğiz. Bu ülkeye, huzuru, barışı, kardeşliği getireceğiz. Bunu yapmanın tek yolu var. Gücümüzü, sizden milleten alıyoruz. Hep birlikte nerede yaşıyorsak yaşayalım. Doğu’da, Batı’da, Kuzey’de nerede yaşıyorsak yaşayalım. El ele vereceğiz. Gönül gönüle vereceğiz. Bu ülkede huzuru, birlikteliği hep birlikte sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Buradan Laçin ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, kahve ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.









İHA













Son Güncelleme: 19.09.2017 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.