‘Kılıçdaroğlu, insanlık gereği saldırganı affetti’

CHP Milletvekili Tufan Köse, hafta sonunu ilçe ziyaretlerine ayırdı. Oğuzlar, Dodurga...

13 Nisan 2014 Pazar 19:01
 ‘Kılıçdaroğlu, insanlık gereği saldırganı affetti’


CHP Milletvekili Tufan Köse, hafta sonunu ilçe ziyaretlerine ayırdı. Oğuzlar, Dodurga ve Mecitözü ve bazı köyleri ziyaret eden Köse, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan yumruklu saldırı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu na yumruklu saldırıda bulunulması ve seçimler konusunda vatandaşlarca sorulan sorulara veren Milletvekili Tufan Köse, Kılıçdaroğlu’nun liderlik ve insanlık gereği olarak zanlıyı affettiğini ifade etti.

Tufan Köse, saldırıyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu halkla temastan yakın olmaktan mutluluk duyan bir liderdir. Bu nedenle de bunu fırsat bilen bu şahıs bu saldırıyı gerçekleştirmiştir. Kim olduğu, ne olduğu bellidir. Fakat böyle basit ve ucuz kahramanlara da ne partimiz ne toplumumuz itibar göstermemektedir. Biz millet ve parti olarak yüksek hoşgörü, üstün değerlere sahip bir milletiz. Genel Başkanımız liderlik ve insanlığın gereği olan hoşgörü insiyatifini kullanarak zanlıyı affetmiştir.

Seçimleri kaybetmek demek umudumuzu kaybet demek değildir. Bizler yola yeni çıkan yolcular gibiyiz. Gideceğimiz adrese varacağımız noktaya çıkmak üzere yola çıktık. Bu yolda çıkan engebeler zorluklar mutlaka olacaktır. Fakat amacımız hedefimiz Hakk ve Halk için doğru dürüst bir yolsa, o yola çıkan engebelerden de yılmadan yolumuza devam edeceğiz. Her mücadele yeni başlayan bir mücadele gibidir. Her yolun bir yokuşu inişi vardır. Bizler yokuşta sırtımıza daha çok yük atılan bir milletiz ve partiyiz. O yüzden bizlerin sorumluluk duygusu, mücadele azmi, vatanın ve milletimizin bekası için örnektir. Bizler ne kariyer, ne de koltuk hesabı yapmamalıyız. Bizler kalite hesabı yapmalıyız. Yolumuza devam etmeliyiz hatalar eksikler olabilir.  Fakat yolumuza devam ettikçe,  hatalarımızı ve eksiklerimizi iyi görüp bildikçe, sorunlar daha çabuk çözülüp başarıya ulaşacağız demektir.”







Son Güncelleme: 14.04.2014 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.