‘Kimse bu benim yakınım diye gelmesin’

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili olarak "Kimse bu benim yakınım diye aday teklifi ile gelmesin." dedi.

02 Ekim 2018 Salı 14:00
‘Kimse bu benim yakınım diye gelmesin’

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili olarak "Kimse bu benim yakınım diye aday teklifi ile gelmesin. Yerel seçimlerde aday belirlerken ehliyet ve liyakat en büyük kriterimiz olacak" dedi.

MİLLETE FİYAT UYARISI

Erdoğan, ekonomideki gelişmelere değindi ve vatandaşlara çağrıda bulundu: "Gerçekten alışılmadık görülmedik şekilde ürünlerde fiyat farkları varsa bunları belediye zabıtlarına iletin. Sevgili milletime seslenmek istiyorum. Gerçekten alışılmadık görülmedik şekilde ürünlerde fiyat farkları varsa bunları belediye zabıtlarına iletin.

Son Güncelleme: 02.10.2018 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakikat 2018-10-02 14:26:22

Arınç'ın oğlu nasıl vekil oldu? Listeler açıklansın görürüz kimlerin yakınları olacak.

banner165