Kimse yeşil alana göz dikmesin!

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Baro Başkanı Altan Akpınar'ı ziyaret etti.

03 Temmuz 2015 Cuma 17:59
 Kimse yeşil alana göz dikmesin!


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Baro Başkanı Altan Akpınar'ı ziyaret etti. Ziyarette Baro'nun dile getirdiği icra dairelerinin taşınmaması talebini Bakan'a ilettiklerini belirten Uslu, ek bina konusunda birilerinin yeşil alana göz dikmesine razı olmayacaklarını söyledi.


AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Adem Oğuzhan Kaya'nın da hazır bulunduğu ziyarete, Baro Başkan Yardımcısı Ercan Daşdan da katıldı.


Baro tarafından kendilerine iletilen dosyanın Adalet Bakanı'na teslim edildiğini belirten Salim Uslu, adliye ek binasının yapılacağını, Bayat'ta da askerlik şubesine ait binanın adliyeye çevrilmesi için inceleme çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.


Çorum Adliyesi'nin ek bina ihtiyacını bildiklerini, ancak yapılacak binanın yeşil alana taşmak gibi bir durumunun söz konusu olmaması gerektiğine işaret ederek, "Yeşil alana göz dikilmesini doğru bulmayız, böyle bir konu akla ziyan bir durumdur. Yeşile değer veren bir belediyeyi böyle bir şeye zorlamaya hiç gerek yok." dedi.


Salim Uslu'ya tekrar milletvekili seçilmesinde dolayı tebriklerini aktaran Baro Başkanı Altan Akpınar, Uslu'nun Çorum'un beklentilerine cevap vereceğine inandığını belirttiği konuşmasında, icra daireleri ile ilgili şunları söyledi, "İcra dairelerinin taşınmasını istemiyoruz. Adliye içerisinde kullanılabilecek alanlar var, ancak bu da çare olmazsa, ek bina yapılana kadar çevre binalardan icra müdürlükleri için yer kiralanabilir."




Son Güncelleme: 05.07.2015 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.